Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu: Sıra Türkiye’ye geliyor, uyanın!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, ABD’nin Suriye’ye yaptığı saldırıdan memnuniyet duyanlara tepki gösterdi. Suriye’den sonraki hedefin Türkiye olacağını belirten Karamollaoğlu, “Yarın Amerika aynı bombaları bize attığında kimse yardımımıza koşmaz ” dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu: Sıra Türkiye’ye geliyor, uyanın!

ABD’nin Suriye saldırısını eleştirdi, esas hedefin Türkiye olduğunu söyledi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel KaramollaoğluAmerika’nın Suriye saldırısını alkışlayanlara tepki gösterdi.

Suriye’den sonra sıranın Türkiye’ye geldiğine dikkat çeken Karamollaoğlu “ABD’nin Suriye’yi bombalaması, saldırması 120 yıl önce başlatılan Ortadoğu’yu kendilerine göre dizayn etme projesinin bir adımıdır” ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi Ankara 6’ıncı Olağan Kongresinde konuşan Karamollaoğlu “ABD, bugün Suriye’yi bombalar ve biz de bu bombalamadan memnuniyet duyarsak, yarın bizi bombaladıkları zaman kimse yardımımıza koşmaz” dedi.

İsrail ve ABD’nin bölgede oyun oynadığını söyleyen Saadet Partisi lideri, oyunun baş aktörünün Siyonizm olduğunu ve buna karşı bir blok oluşturulması gerektiğini ifade etti.

ulusalkanal.com.tr

# abd # amerika # suriye # israil # avrupa # saadet partisi # ortadoğu # Temel Karamollaoğlu # Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu # Siyonizm