Bu hafta 5 film vizyona girecek

Bu hafta 2'si yerli 5 film vizyona girecek. İşte vizyondakiler...

Sinema salonlarında bu hafta 2'si yerli 5 film vizyona girecek.

"Mandıra Filozofu" filmleri ile dikkati çeken Müfit Can Saçıntı'nın yazıp yönettiği ve başrolünde yer aldığı "Yaşamak Güzel Şey" filmi seyirciyle buluşacak. Filimde Yasemin Çonka, Zihni Göktay, Ayşegül Atik, Günay Karacaoğlu, gibi isimler rol aldı.

Komedi ve dram türündeki film, hayat şartlarına boyun eğen pısırık bir adamın, başına gelen talihsiz bir olayla hayatın güzelliklerini keşfetmesini konu alıyor.

Battal Karslıoğlu'nun yazıp yönettiği "Mezeci Çırağı" 1970 yılında Bursa'da geçiyor. Mezeci İsmail Hakkı ve oğlu Özkan'ın etrafında dönen hikayeler işleniyor.

"Otopsi" filmi, kimliği tespit edilemeyen bir cesedin otopsisini gerçekleştiren iki adli tıp çalışanının başından geçenleri anlatıyor.

"Dehşet Odası" korku ve gerilim türünde. Film, Neonazilerin işlettiği bir barda şarkı söylemeye giden ve burada bir cinayete tanık olan

"Punk Rock" adlı müzik grubunun başlarına gelen olayları konu ediniyor.

Belgesel türünde olan "Kartal Avcısı Kız", Moğolistan'ın Bayon-Ölgii bölgesinde yaşayan 13 yaşındaki bir kız çocuğu anlatıyor. Belgesel, çocuğun nesillerdir sürdürülen kartal terbiyeciliği işinde usta olabilmek için verdiği mücadele anlatılıyor.

ulusalkanal.com.tr

# türkiye # film # vizyondakiler # sinema salonları # yerli film