PTT'de rehine krizi! Özel harekat polisleri sevk edildi!

Ankara Mamak'taki PTT şubesinde hareketli anlar yaşandı. Elindeki silahla şubeye giren silahlı zanlı bir kişiyi yaraladı bir kişiyide rehin aldı. Başkent emniyetini alarma geçiren zanlı, ikna çabaları sonucu silahını bırakarak teslim oldu. Baskını, sürekli tayin olduğu için sinirlenen PTT çalışanının gerçekleştirdiği ortaya çıktı

PTT'de rehine krizi! Özel harekat polisleri sevk edildi!

Ankara hareketli bir gün yaşadı. Mamak'ta bulunan PTT şubesi silahlı bir kişinin baskınına uğradı.

Elindeki silah ve bıçakla Abidinpaşa şubesine giren Rahmi N. adlı zanlı, şube müdüresini yaraladı, 1 kişiyi de rehin aldı.

silahlı saldırgan, polisin gelmesinin ardından şubede bulunanların dışarı çıkmasına izin verdi. Ancak bir kişiyi rehine olarak tuttu.

Çevre güvenliği alan polis, sokağı trafiği kapattı. Olayın duyulmasının ardından PTT yetkilileri de şubeye gitti. Ancak silahı başına dayayan zanlı içeriye kimsenin girmesine izin vermedi.

Rahmi N. adlı zanlı ikna çalışmaları sonucu polise teslim oldu. Elinden yaralan şube Müdüresi tedavisi yapılmak üzere Hastaneye kaldırıldı.

Emniyete götürülen zanlının PTT çalışanı olduğu, sürekli tayini çıkmasına sinirlendiği ve bu nedenle çalıştığı şubeyi bastığı öne sürüldü.

# PTT # mamak # rehine krizi