Ankara hareketlerine dikkat etsin diyen Mersinli Cihangir kimdir?

Mersin'de yerel bir televizyon kanalının başkanlık sistemi hakkında ne düşünüyorsunuz sorusu sonrası verdiği cevapla Türkiye'nin gündemi haline gelen Mersinli Cihangir gerçek adıyla Cihangir Göktaş kimdir?

Ankara hareketlerine dikkat etsin diyen Mersinli Cihangir kimdir?

Ortaya çıkan ilk videosunda başkanlık sistemi hakkında sorulan soruya yanıt veren Mersinli Cihangir, "Başkanlık maşkanlık anlamam da, Ankara dikkat etsin hareketlerine. Ben Genelkurmay Cumhurbaşkanı Başbabakanınızım. Dikkat et ayağını denk al. Devrim ihtilal dinlemem. Tutukla hepsini olsun bitsin. 3301'in kendisiyim. Ara beni bul" demişti.

Sosyal medyaya düşen videolarıyla fenomen haline gelen "Mersinli Cihangir" konuşma üslubu, kullandığı kelimeler ve hareketleriyle ilgi odağı haline geldi.

20'ye yakın videoyla kendini tanıtan "Mersinli Cihangir" bilgi dağarcıyla izleyenlere taş çıkartıyor.

Asıl adı Cihangir Göktaş olan sosyal medya fenomeninin kim olduğu ise merak konusu haline geldi.

Başka bir videosunda kendisinin J.F. Kennedy'nin torunu olduğunu iddia eden Göktaş, "Şikago'da Kennedy ailesini tanımayan yok ki kim tanımıyor Kennedy'i. Şikago'luyuz biz. Suikaste uğrayan Kennedy değil mi? Benim öz dedem ya. Belçika tankları ile sokmadım mı insanları Türkiye'ye? Nereden geldi bu 70 miyon insan, ben getirdim. Ben Suudi Arabistan Kralıyım, Papayım, Amerikan pesidınt prezıntıyım, Pentagon'un başındaki insanım. Şakalaşacak insan mı arıyorsunuz diyorum Ankara'ya cevap vermiyor. Kılıçtan geçiririm."

Cihangir Göktaş'ın ailesiyle ilgili kanserden hayatını kaybettiğini açıkladı. Göktaş, ailesi hayatını kaybettikten sonra sokakta yaşamaya başladı. Şu an ise sokakta geçirdiği zor hayatın sonucunda bu hale geldiği biliniyor.

# kimdir