Cahit Volkan Kantarcı kimdir?

TRT 1'de başlayan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde Serkan Çayoğlu'nun canlandırdığı Türkiye'nin adaya gönderdiği Türk Emniyet mensubu Cahit Volkan Kantarcı gerçek kimliği en çok merak edilen konulardan biri oldu.

Cahit Volkan Kantarcı kimdir?

TRT 1'de başlayan Bir Zamanlar Kıbrısdizisinde Serkan Çayoğlu'nun canlandırdığı Türkiye'nin adaya gönderdiği Türk Emniyet mensubu Cahit Volkan Kantarcı gerçek kimliği en çok merak edilen konulardan biri oldu.

Cahit Volkan Kantarcı takma adıyla adaya giderek Türkiye'ye rapor vermesi bekleniyor. Kantarcı kimliğinin açığa çıkmaması için sıradan bir müfettiş olarak kendini tanıtıyor.

Adada yaptığı ilk iş ise Girne'ye giden bir yolu Eokalı teröristlerden temizlemek oldu.

Kantarcı'nın gerçekten yaşayıp yaşamadığı ise merak konusu oldu.

BİR ZAMANLAR KIBRIS DİZİSİ KONUSU NE?

Yitirilen hayatlar, paramparça olan aşklar ve varoluş mücadelesi 1963 yılında adanın pastoral coğrafyasında neşeli hayatlarını süren sakız tüccarı Dereli ailesi, Kanlı Noel olarak bilinen olayların başlaması ile diğer Türk aileler gibi saldırıya uğrar.

Birbirlerinden ayrı düşen aile fertleri kasabalarından sürülüp zorunlu bir göçe başlarken ailenin başındaki Kemal Dereli kendi ailesiyle birlikte göç yolundaki binlerce Türk’ün lideri haline gelir.

BİR ZAMANLAR KIBRIS OYUNCULARI KİM?

Ahmet Kural: KEMAL

Pelin Karahan: İNCİ

Serkan Çayoğlu: ANKARALI

Gülper Özdemir :AYŞE

Ahmet Somers: SALAHİ

Sümeyra Koç: SANDY

Hakan Güner: DR. FAZIL KÜÇÜK

Nebil Sayın: GRİVAS

Tayanç Ayaydın: SAMSON

Devrim Saltoğlu: RAUF DENKTAŞ

Hasan Küçükçetin: DERVİŞ

Deniz Baytaş: SITKİYE

Miray Akay: PEMBE

# Kıbrıs # ada # dizi # Rauf Denktaş # Ayşe # Ahmet Kural # Pelin Karahan # inci # Serkan Çayoğlu # ANKARALI # Gülper Özdemir # Tayanç Ayaydın # SAMSON # Devrim Saltoğlu # Hasan Küçükçetin # Derviş # Deniz Baytaş # SITKİYE # Miray Akay # PEMBE # Ahmet Somer # SALAHİ # Sümeyra Koç # sandy # Hakan Güner # DR. FAZIL KÜÇÜK # Nebil Sayın # GRİVAS # girne # kemal # bir zamanlar kıbrıs