1 Nisan Pazartesi bütün okullara seçim tatil mi? Yarın resmi tatil mi? 1 Nisan Pazartesi okul var mı yok mu?

Son dakika... MEB'e bağlı tüm eğitim kurumları, 31 Mart seçimlerinden sonra okulların hazır hale getirilmesi amacıyla 1 Nisan Pazartesi günü tatil edildi. Oy verme başlangıç ve bitiş saatleri de belli oldu. 1 Nisan Pazartesi günü okullar tatil ilan edildi, ancak resmi kurum ve kuruluşlar için herhangi bir tatil söz konusu değil. 1 Nisan 2019 Pazartesi günü tüm devlet daireleri çalışacak, yani 1 Nisan resmi tatil değil

1 Nisan Pazartesi bütün okullara seçim tatil mi? Yarın resmi tatil mi? 1 Nisan Pazartesi okul var mı yok mu?

Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) bağlı tüm eğitim kurumları, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin ardından okulların hazır hale getirilmesi amacıyla 1 Nisan Pazartesi günü tatil edildi.

Bakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, 31 Mart Pazar günü yapılacak seçimlerin ardından okulların hazır hale getirilmesi amacıyla MEB'e bağlı tüm eğitim kurumları, 1 Nisan Pazartesi günü tatil olacak.

1 NİSAN RESMİ TATİL Mİ?

1 Nisan Pazartesi günü okullar tatil ilan edildi, ancak resmi kurum ve kuruluşlar için herhangi bir tatil söz konusu değil. 1 Nisan 2019 Pazartesi günü tüm devlet daireleri çalışacak, yani 1 Nisan resmi tatil değil.

OY VERME SAATLERİ

Oy verme başlangıç ve bitiş saatleri şöyle:

"07.00 - 16.00: Adıyaman, Ağrı, Artvin, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkâri, Kars, Malatya, Kahramanmaraş, Mardin, Muş, Ordu, Rize, Siirt, Sivas, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Van, Bayburt, Batman, Şırnak, Ardahan, Iğdır ve Kilis.

08.00 - 17.00: Yukarıda adları yazılı illerin dışında kalan diğer illerde."

ulusal.com.tr

# 1 nisan