Doğu Perinçek Urla'da

Doğu Perinçek İzmir'de seçim çalışmalarına devam ediyor. Bu sefer Urla'da halka seslenen Perinçek'e, Vatan Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Rifat Mutlu ve Urla Belediye Başkan Adayı Cenap Yener de eşlik etti. Dinleyenler arasında Türk futbolun duayen isimleri de vardı. Vatan Partisi Lideri 'Türkiye önündeki zorlukları Vatan Partisi önderliğinde vatan bütünlüğü ve üretim devrimiyle aşacaktır' dedi

Vatan Partisi Lideri Doğu PerinçekUrlalılarla buluştu. Partisinin İzmir Büyükşehir Başkan Adayı Dr. Rifat Mutlu, Urla Belediye Başkan Adayı Cenap Yener de Perinçek'e eşlik etti.

Urla Belediye Başkan Adayı Cenap Yener Cumhuriyet Halk Partisi'nin Urla'yı yönetemediğini söyledi ve Urlalılardan yetki istedi.

Toplantıya katılanlar arasında Türk Futbolunun duayen isimlerinden Ayhan Elmastaşoğlu, Ayfer Elmastaşoğlu, Ertan Gürkan da vardı. Perinçek o isimlerle ilgili anılarını paylaştı.

Perinçek yerel seçimlere giderken AKP ve CHP'nin Türkiye'nin önüne koydukları politikaları anlattı.

Türkiye'nin büyük bir karara gittiğini söyleyen Perinçek, Türkiye'nin zorluklardan Vatan Partisiyle çıkacağını dile getirdi.

Oy pusulasında Türkiye'nin önüne çatal çıkmazın koyulduğunu ifade eden Perinçek, "Bu süreçten Üretim devrimi ve Vatanın bütünlüğüyle çıkacağız" dedi.

Vatan Partisi olarak zorlukları yenmek için varız diyen Perinçek, Türk milletine öncülük etmeye hazır olduklarını dile getirdi.

Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek konuşmasının sonunda partisine verdiği görevi dile getirdi.

HABER. ÖZGÜR DOĞU SAYMAZ

KAMERA: AKIN KARA

# izmir # vatan partisi # Doğu Perinçek # seçim # urla # cenap yener # rifat mutlu