Galatasaray için yapıldı

Galatasaray, yüksek saatçilik markası Hublot ile olan işbirliğini bugün Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da düzenlenen lansman ile duyurdu.

Galatasaray için yapıldı

Galatasaray, yüksek saatçilik markası Hublot ile olan işbirliğini bugün Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da düzenlenen lansman ile duyurdu.

İsviçreli Lüks Saat Markası Hublot, Galatasaray'ın Resmi Saati ve Resmi Zaman Tutucusu oldu.

Düzenlenen basın toplantısına İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Aclan Acar ve Hublot Türkiye Satış Müdürü David Camba katıldı.

İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan yaptığı konuşmada, "Dünyanın en önemli saat markalarından Hublot ile birlikteliğimizi paylaşmak için sizlerle buluştuk. Bildiğiniz üzere Hublot dünyanın sayılı saat firmalarından. Artık Hublot, Galatasaray için sınırlı sayıda özel saatler üretecek. Bu Hublot'nun dünyada birçok kulübe ve sporcuya yaptığı bir uygulama. Bu birlikteliğin Galatasaray markasına da çok önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Hublot markasına Galatasaray ailesine hoş geldiniz diyoruz. Bundan sonra Hublot markası Galatasaray Resmi Saati ve Resmi Zaman Tutucusu olarak anılacak. Her iki marka için de hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Daha sonra söz alan Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Aclan Acar, "Doğuş grubu sekiz ana sektörde yer alıyor. Çok önem verdiğimiz yeni bir şirketimiz var. Lüks perakende alanında yeni yatırımımız aynı zamanda: D-Saat ve Mücevherat. Bu şirketimiz Hublot'nun da Türkiye distribütörlüğünü yapıyor. Hublot bir dünya markası; futbola ve spora çok önem veriyor. Başarılarıyla dünyada adını duyurmuş Galatasaray ile çalışmak ayrı bir gurur kaynağı. Galatasaray ile çalışmak kurumumuz ve şahsımı da çok mutlu etmiştir. Bu işbirliğinin hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Hublot Türkiye Satış Müdürü David Camba ise, "Galatasaray Spor Kulübü'ne çok teşekkür ederiz bizleri burada ağırladığı için. "Hublot, Futbolu Seviyor" kampanyamızın ismi. Hublot olarak her zaman öncü olmak isteriz. Galatasaray, Avrupa'da Türkiye'den çıkmış en tanınmış spor kulübü. Sonuç olarak 2000 yılında kazanılan bir Avrupa Kupası var. Başka gurur duyduğumuz nokta da Galatasaray 2005 yılında 100. yılını kutladı. Hublot da 2005 yılında Big Bang denilen modelini tanıtmıştı, ki bu model Hublot'yu Hublot yapan modeldir. Bu geçmişten dolayı ortak bir yıldönümümüz olduğunu söyleyebilirim. Sonuç olarak Galatasaray saatleri için tasarım ekibimizle ortak paydalarımızda buluştuğumuz bir saat tasarladık. Galatasaray Spor Kulübü ile bir ortaklık kurmaktan ekstra bir gurur duymaktayız" dedi.

# Galatasaray # saat