'Çuval olayı sadece geçmişe değil, geleceğe yönelik bir eylem'

İşçi Partisi Lideri Doğu Perinçek, ABD askerlerinin başına çuval geçiren Öncü Gençlik ve TGB üyeleri ile bir araya geldi. "Çuval olayı sadece geçmişe değil, geleceğe dönük bir eylemdir" diyen Perinçek, PKK terörünü destekleyen ABD'ye önemli bir uyarı yapıldığını vurguladı.

'Çuval olayı sadece geçmişe değil, geleceğe yönelik bir eylem'

İşçi Partisi Lideri Doğu Perinçek, ABD askerlerinin başına çuval geçiren Öncü Gençlik ve TGB üyeleri ile bir araya geldi. "Çuval olayı sadece geçmişe değil, geleceğe dönük bir eylemdir" diyen Perinçek, PKK terörünü destekleyen ABD'ye önemli bir uyarı yapıldığını vurguladı.

Perinçek'in açıklaması şöyle:

ZAMANLAMA TAM YERİNDE

Başa geçirilen çuvala baktığımız zaman, 4 Temmuz 2003 günü Süleymaniye’de Türk askerinin başına çuval geçirilmesini hatırlıyoruz.

Eylem o çuvala yine çuvalla yanıt vermiştir.

Ancak eylemin zamanlaması dünden çok bugünle ilgilidir. Türkiyemiz, bugün ABD askeriyle cephe cepheye geldi. Ayn El Arap’ta ABD bombardımanı PKK’yı kurtarmak içindir. PKK ise, Türkiyemizi bölmeye kalkan terör örgütüdür. Terör örgütü, “Serok Obama” diye sloganlar atarak liderini ilan etmiştir.

MEHMETÇİĞİMİZİ ŞEHİT EDEN ABD KURŞUNLARINA

VE MESCİD-İ AKSA’YI ÇİĞNEYEN POSTALLARA CEVAP

Gençliğimiz, daha 19 gün önce Hakkari’de Mehmetçiklerimizi şehit eden ABD marka kurşunlara cevap vermiştir.

Gençliğimiz, 14 gün önce güneydoğumuzda çarşılarımızı yakan, okullarımızı ateşe veren, Atatürk heykellerimizi tekmeleyen ABD kışkırtmalarına cevap vermiştir.

Gençliğimiz, dün Mescid-i Aksa’yı postalları ile çiğneyenlere bütün mazlumların cevabını vermiştir.

ABD, eğer Türkiye ile dostluk istiyorsa, bölücü terör örgütünü desteklemeye son vermelidir.

EŞKİYA KİMDİR

Pentagon Sözcüsü, gençlerimizi “eşkıya” diye aşağılamaya kalkmıştır. Bütün dünya, eşkıyanın kim olduğunu, Vietnam’dan Irak ve Suriye’ye kadar uzanan deneyimlerle bilmektedir.

Emperyalistler, Mustafa Kemal Paşa’ya da “eşkıya” diye hakaret etmeye kalkmışlardı. Türkiye’de emperyalist eşkıyalara karşı vatanını savunan fedailer her zaman olacaktır.

ÇUVAL UYARISI

ABD Savunma Bakanlığı Pentagon ve ABD Büyükelçiliği çuval eylemi üzerine yaptıkları açıklamalarda, Türk halkının konukseverliğinden söz ettiler. Doğrudur. Bizim halkımız elinde gülle gelen dostlarını gülle karşılar. Ama kılıçla gelen, çuvala değil kılıca da hazır olmalıdır.

Genelkurmay Başkanımız, daha birkaç gün önce, dış güçlerin Türkiye’de kalkışmalar tertiplemesine karşı hazır olmak gerektiğine işaret etti. ABD yetkilileri ve uzmanları ise, artık Türkiye’yi hedef aldıklarını açık açık söylüyorlar.

ABD, Türkiye’nin üzerine kılıçla geliyor. Hem sınırdan silah gösteriyor, hem de içerden. Bu durumda çuval, tarihsel bir uyarı olmaktadır.

ABD ÜÇÜNCÜ BİR YENİLGİ İSTİYORSA...

ABD, Suriye’de yenildi. Ayn El Arap’taki piyon savaşında bir kez daha yenildi. Üçüncü bir yenilgi daha istiyorsa, Türkiye bunu başaracak birikime fazlasıyla sahiptir. Türkiye’nin direnci bir başka olur. Bunu herkes kuşkusuz bilmektedir.

Bölücü terörü silahla ve her imkanla desteklediğini her gün ilan eden ABD’nin bu süreci güle oynaya götürebileceğini düşünmesi büyük yanılgı olur. Türkiye barışçı yoldan bölünemez, silahla da bölünemez. Bunu anlayacaklardır.

DOSTLUĞUN İKİ KOŞULU

ABD, artık başta Türkiye olmak üzere Batı Asya ülkelerinin toprak bütünlüğünü kabul etmek durumundadır.

Kabul etmezse, sonuçlarına katlanacaktır.

Biz Türk milleti olarak düşmanlık istemiyoruz. Ancak dostluk için ABD’nin iki koşula saygı göstermesi gerekiyor:

Bir: Vatanımızı bölemezsiniz!

İki: Cumhuriyetimizi yıkamazsınız!

ulusalkanal.com.r

# tgb # Doğu Perinçek # gözaltı # emniyet # amerikan askeri # eminönü # Yanke Go Home