Müge Anlı ile Tatlı Sert bugün neler oluyor? 21 Şubat Cuma günü Müge Anlı izle

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı bugün yine gizemli konuları ele almaya devam ediyor. Hafta içi her gün yayınlanan programın büyük bir seyirci kitlesi var. Müge Anlı ve ekibi ise karanlıkta kalan olayları aydınlatıyor. Müge Anlı'da neler oluyor? Müge Anlı canlı özet...

Müge Anlı ile Tatlı Sert bugün neler oluyor? 21 Şubat Cuma günü Müge Anlı izle

22 yaşındaki Özcan Eren, Manisa Soma'da kayboldu. Daha sonra ise ailesine bir mektup geldi. Mektupta Eren'in kaçırıldığını ve 450 bin lira karşılığında geri verecekleri yazıldı. 10 günden fazla gündür kayıp olan Eren, ailesi tarafından aranıyor. Anlı, mektubu, Eren'in kendisinin yazmış olma ihtimalinin üzerinde duruyor.

64 yaşındaki Sezai Harman'ın şüpheli ölümü nedeniyle çocukları Müge Anlı'ya başvurmuş ve anneleri hakkında şok iddialarda bulunmuşlardı. Ayşe Harman'ın eşi Sezai Harman'ın ölümünde şüpheli olduğu verilen ifadelerle ortaya çıktı. Bugün savcılık yayında verilen ifadeleri ihbar sayıp Ayşe Harman'ı gözaltına aldı. Sezai Harman ile Ayşe Harman'ın kızı Eda, annesinin kendisine zehirleme olayında itirafta bulunduğunu anlattı.

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT 21 ŞUBAT CUMA

ulusal.com.tr

# müge anlı ile tatlı sert # zehir # müge anlı # müge anlı izle # Özcan Eren