Aydın'da yeni 112 Acil Çağrı Merkezi devrede

Aydın'da her türlü acil yardım hizmetlerinin tek çatı altında toplandığı yeni 112 Acil Çağrı Merkezi devreye girdi. Merkezde yalnızca sağlık değil, polis, jandarma ve diğer tüm acil yardım isteklerine yanıt verecek uzman personel görev yapıyor.

Aydın'da yeni 112 Acil Çağrı Merkezi devrede

Haber-Kamera: Güçlü Çezik

Aydın modern teknolojiyle donatılan yeni 112 Acil Çağrı Merkezi'ne kavuştu. Yeni merkez ile kentteki her türlü acil yardım hizmetleri tek çatı altında birleşti.

Vatandaşlar bundan böyle sağlık, asayiş ve yangın gibi her türlü acil yardım isteklerini 112 numaralı telefona bildirebilecekler. Merkezde tüm bu çağrılara anında yanıt veren doktor, polis, jandarma ve itfaiyeci gibi uzman ekipler görev yapıyor.

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, yeni merkezi ziyaret etti, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Koronavirüs salgını nedeniyle 112 Acil Çağrı Merkezi çalışanlarının yükü daha da arttı. Çağrı personeli vatandaşlara en iyi hizmeti verebilmek için canla başla çalışıyor. Merve Arvas da onlardan biri.

Bütün kenti 24 saat kesintisiz izleyen kameralar sayesinde asayiş olaylarına anında müdahale edilebiliyor. Suçlulara göz açtırılmıyor. İl genelindeki bütün ilçelerden gelen acil yardım istekleri de bu merkezde değerlendiriliyor. İlgili birimlere iletiliyor ve en kısa sürede müdahale ediliyor.

# polis # aydın # yangın # kent # teknoloji # jandarma # Asayiş # acil çağrı # kamera # PERSONEL # 112 Acil # acil çağrı merkezi # 112 Acil Çağrı Merkezi # Aydın Valiliği # itfaiyeci