"Nobel Ödülü almak uğruna desteksiz atan zavallıların bulunduğu ülkemizde Strazburg akıncıları da var"

"Nobel Ödülü almak uğruna desteksiz atan zavallıların bulunduğu ülkemizde Strazburg akıncıları da var"

Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan bugünkü "Tokmak" köşesinde İşçi Partisi Lideri Doğu Perinçek'in AİHM Büyük Daire'de görülen tarihi davayı kaleme aldı.

Perinçek'in İsviçre ve Ermeni lobisine karşı kazanacağı davanın Türkiye'nin zaferi olacağını ifade eden Turan şunları yazdı!

Strazburg akıncıları İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek i içtenlikle kutlamak gerekiyor.

"Ermeni soykırımı emperyalist bir yalandır"dediği için İsviçre'nin para ve hapis cezasına çarptırdığı Doğu Perinçek, Avrupa İnsan Haklan Mahkemesi nde yürüttüğü mücadelede Türkiye'yi aslanlar gibi savundu.

Ergenekon Davası nedeniyle beş yılı aşkın süre Silivri Cezaevi nde yatırılan Doğu Perinçek, yurt dışına çıkış yasağı konularak tahliye edilmişti. Perinçek, yasak kaldırılınca Strazburg'a gidip AİHM'de Türkiye'yi savunma imkânını buldu ve Ermeni soykınmının büyük bir yakın olduğunu tekrarladı.

Mahkemenin nihai kararını üç-dört ay sonra vermesi bekleniyor. Perinçek'in İsviçre ve Ermeni lobisine karşı kazanacağı dava Türkiye'nin zaferi olacak. Duruşmayı, Türkiye'den Fransa'nın Strazburg kentine akın eden çok sayıda yurtsever de heyecanla izledi. Nobel Ödülü almak uğruna "Türkler bir milyon Ermeni'yi, 40 bin Kürt'ü öldürdü" diye desteksiz atan zavallıların bulunduğu ülkemizde. Doğu Perinçek gibi. Türk'ün hakkını savunan yürekli insanlar da var. Strazburg akıncıları İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'i içtenlikle kutlamak gerekiyor. "Ermeni soykırımı emperyalist bir yalandır"dediği için İsviçre'nin para ve hapis cezasına çarptırdığı Doğu Perinçek, Avrupa İnsan Haklan Mahkemesi nde yürüttüğü mücadelede Türkiye'yi aslanlar gibi savundu

Ergenekon Davası nedeniyle beş yılı aşkın süre Silivri Cezaevi'nde yatırılan Doğu Perinçek, yurt dışına çıkış yasağı konularak tahliye edilmişti. Perinçek, yasak kaldırılınca Strazburg'a gidip AİHM'de Türkiye'yi savunma imkânını buldu ve Ermeni soykınmının büyük bir yakın olduğunu tekrarladı. Mahkemenin nihai kararını üç-dört | ay sonra vermesi bekleniyor. Perinçek' n İsviçre ve Ermeni lobisine karşı kazanacağı dava Türkiye'nin zaferi olacak. Duruşmayı, Türkiye'den Fransa'nın Strazburg kentine akın eden çok sayıda yurtsever de heyecanla izledi. Nobel Ödülü almak uğruna "Türkler bir milyon Ermeni'yi, 40 bin Kürt'ü öldürdü" diye desteksiz atan zavallıların bulunduğu ülkemizde. Doğu Perinçek gibi. Türk'ün hakkını savunan yürekli insanlar da var

# Doğu Perinçek # isviçre # aihm # Strazburg