Esra Erol'da 5 Şubat Çarşamba canlı özet... Esra Erol'da bugün neler yaşanıyor?

Hafta içi her gün ATV'de ekranlara gelen Esra Erol'da programında neler yaşanıyor? Esra Erol'da canlı özet

Esra Erol'da 5 Şubat Çarşamba canlı özet... Esra Erol'da bugün neler yaşanıyor?

Esra Erol'da bugün; Esma Ersoy, eşi Necati Ersoy'un kendisini ve bebeğini dışarı attığı iddiasıyla bugün Esra Erol'a katıldı. Bedensel engelli olan Necati'den psikolojik ve fiziksel şiddet gördüğünü iddia eden Esma'dan şok iddialar... Esma boşanmak istiyor... Esma eşinin ailesi ile birlikte yaşadığını ve herkesle çok iyi anlaştığını fakat artık psikolojik olarak çok yorulduğunu söyledi. Kocası ile ilişkisinin kayınvalidesi yüzünden bittiğini, ilişkilerinin başından beri para peşinde olmakla suçlandığını iddia etti. 5 yıldır emek verdiğini fakat yinede kayınvalidesi inanmadı. 2017 senesinde de darp edildiğini ve kadın sığınma evinde kaldığını anlattı fakat sevdiğini ve eşinin de pişman olduğunu söylemesi ile barıştığını anlattı. Daha sonra hala para peşinde olduğu ile suçlandığını iddia eden Esma artık dayanamadığını dile getirdi. Esma'nın kayınvalidesi Yaşar Ersoy, telefon ile yayına katıldı ve iddiaları yalanladı.

Merve ile Yasin dün yüz yüze geldi ve ilişkilerine bir şans daha verdiler. Aile terapisti ile görüşen çift bugün neler yaşanacak?

Muazzez, dün çocuğunun geçici velayetini almış fakat çocuğunu kaçıran eşine ulaşılamamıştı. Muazzez'in eşi Nihat Cemil Artık, çocuğu yarın teslim edeceğini söyledi. Canlı yayına katılan Nihat Cemil, yarın saat 10'da çocuğu Eskişehir'de anneye teslim edeceğine söz vererek telefonu kapattı. Muazzez bugün Eskişehir'e geri dönecek ve çocuğunu bekleyecek.

15 yaşındaki kızı Sinem Çakır'ın kaçırıldığı iddiası ile Esra Erol'a başvuran anne Kadriye Çakır, kızına kavuşabildi mi? 6 aydır kayıp olan Sinem nerede?

7 aydır haber alınamayan 33 yaşındaki Kezban'ı bulmak için anne ve babası programa katıldı. Satılmış ve Binnaz çifti, 5 aydır kayıp olan kızları Kezban Ağören'i aramak için bugün Esra Erol'da programına başvurdu. Baba Satılmış, kızının Delil Bakır adında birinin yanında olduğunu iddia etti.

Ayrıntılar geliyor...

# esra erol # Esra Erolda # Esra Erolda bugün