Türkiye EURO 2020'de

A Milli Futbol Takımımız, İzlanda ile berabere kaldı ve EURO 2020'ye katılmaya hak kazandı. Türkiye, tarihinde ilk kez Avrupa Futbol Şampiyonası'na grup maçlarının bitimine 1 hafta kala katılmayı garantiledi. Milliler, Andorra deplasmanı için pazar günü İspanya'ya uçacak.

Türkiye EURO 2020'de

A Milli Futbol Takımı, İzlanda ile karşılaştı, mücadele golsüz bitti ve Türkiye istediğini aldı. Ay Yıldızlılar, EURO 2020'ye katılmaya hak kazandı.

Türkiye ile İzlanda, EURO 2020 Elemeleri grup etabında karşı karşıya geldi. A Milli Takım, İzlanda ile golsüz berabere kaldı.

Türkiye böylece tarihinde ilk kez Avrupa Futbol Şampiyonası'na grup maçlarının bitimine 1 hafta kala katılmayı garantiledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da maçı seyredenler arasındaydı. Erdoğan, maç sonrası soyunma odasına inerek milli takım ve teknik heyeti kutladı.

EURO 2020'ye katılmayı garantileyen ay-yıldızlı ekip, 17 Kasım Pazar günü deplasmanda Andorra ile karşılaşacak.

Milliler, bu müsabaka için İstanbul Havalimanı'ndan özel uçakla İspanya'ya hareket etti. Ay-yıldızlı kafile, 4 saat sürecek uçak yolculuğunun ardından Barselona'dan kara yolu ile yaklaşık 3 saatlik mesafedeki Andorra'ya geçecek.

ulusal.com.tr

# a milli futbol takımı # İzlanda