İzmir'de 8 farklı adrese baskın

İzmir'de jandarma tombala ve kumar oynatan mekanlara baskın yaptı. 8 farklı mekana yapılan operasyonlarda yüzlerce kişiye kesilen cezalar 2 milyon 646 Bin lirayı buldu.

İzmir'de 8 farklı adrese baskın

İzmir'de jandarmanın 8 farklı adrese yaptığı baskında toplam 2 milyon 646 bin 421 lira ceza kesildi.

Sokağa çıkma kısıtlamasında kentin farklı adreslerinde tombala oynandığı ihbarı alan jandarma eş zamanlı operasyon düzenledi. Bornova ilçesinde bulunan Geri Kazanımcılar SanayiSitesi'nde bir depoya düzenlenen operasyonda 52 kişiye sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal etmek, kumar oynamak ve kapalı alanda sigara içmekten ceza kesildi. Depoda ayrıca olası bir baskından kaçmakta kullanılan gizli bir kapı bulundu.

Eğridere Mahallesi'nde bulunan bir mekana düzenlenen operasyonda ise 98 kişiye cezai işlem uygulandı. Baskın sırasında kumar oynayan kişilerin pencereden kaçtığı görüldü.

Gökdere Mahallesi'nde ise 4 katlı binada kumar oynandığı bilgisini alan ekipler, yaptıkları operasyonda 100 kişiye cezai işlem uyguladı.

Operasyonlarda kumar oynarken suç üstü yakalanan 276 kişiye 368 bin 736 lira, sosyal mesafe kuralını ihlal eden 275 kişiye 1 milyon 231 bin 495 lira, sokağa çıkma yasağını ihlal eden 275 kişiye 953 bin 975 lira, kapalı olması gereken işletmeleri açık bulunduran 7 kişiye 24 bin 283 lira idari para cezası uygulandı. Kumar oynayanlar arasında bulunan bir kişi uyuşturucu ticareti yapmaktan gözaltına alındı.

# izmir # operasyon # uyuşturucu # Sanayi # bornova # site # sokağa çıkma kısıtlaması # kumar # tombala