İzmir'de Tunç Soyer'e Zizek tepkisi dinmiyor

Öcalan hayranı, azılı Türkiye düşmanı sosyolog Zizek’in İzmir’de CHP’li Büyükşehir Belediyesi etkinliğinde konuşmacı yapılmasına tepkiler dinmiyor. Twitter’da #PKKseviciZizekİzmirde etiketi en fazla konuşulanlar başlıklar arasına girdi. Vatan Partisi, DSP ve Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger’e PKK dostu sosyologun konuşacağı etkinli iptal etmesi için çağrı yaptı.

İzmir'de Tunç Soyer'e Zizek tepkisi dinmiyor

Haber: Ufuk Akkaya - Kamera: Özgür Doğu Saymaz

Azılı Türkiye düşmanı Sılovoj Zizek'e konferansa davet eden İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer'e tepkiler artıyor. Twitter’da #PKKseviciZizekİzmirde etiketi ile en çok konuşulan başlıklar arasında girdi.

Ulusal Kanal’a konuşan Vatan Partisi İzmir İl Başkanı Rifat Mutlu, Tunç Soyer’e tepkisini dile getirdi.

Mutlu, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger’e çağrı yaptı, “PKK dostu sosyologun konuşacağı etkinliği iptal etmenizi bekliyoruz” dedi.

Demokratik Sol Parti İzmir İl Başkanı Hüseyin Kireç de Tunç Soyer’e İzmir’in sorunlarını hatırlattı.

Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Teşkilat Başkanı gazi Oğuzhan Yapıcı, İzmir’in Atatürk düşmanlarına misafirperver olmayacağını söyledi.

PKK lideri Abdullah Öcalan hayranı Sosyolog Zizek’in konuşacağı söyleşinin iptal talebi Halk Tv, Birgün, Tele 1 gibi yayın organları ile sahte sol örgütleri rahatsız etti.

# izmir # chp # türkiye # pkk # pyd # vatan partisi # ulusal kanal # abdullah öcalan # Yavuz Selim Köşger # halk tv # dsp # tele1 # zizek