İstanbul Halk Ekmek'e talep artıyor

Halk ekmeğe olan talep salgın döneminde daha çok arttı. İstanbulluların bütçesine de hitap eden halk ekmek bir liradan satılıyor. Ekibimiz de İstanbul Halk Ekmek'in Sultangazi Cebeci'deki üretim tesisine gitti. Ekmek üretim sürecini adım adım izledi.

İstanbul Halk Ekmek'e talep artıyor

Haber: Dilek Doğan

3 fabrika aynı anda hizmet veriyor. 52 çeşit İstanbulluların sofrasında yerini alıyor. En önemlisi hijyen üst seviyede. Üretim aşamasında ekmeğe el bile değmiyor. Her şey mekanik ve pratik şekilde üretiliyor.

İstanbul Halk Ekmek'e talep oldukça artmış durumda.

İstanbul Halk Ekmek Genel Müdür Yardımcısı Erdoğan Sipahi ekmeğin hamur aşamasından paketleme aşamasına kadar geçen süreci anlattı.

Sipahi, halk ekmeğe talebin de güvenin de arttığını ifade etti. Özellikle üretim tesislerindeki hijyene vurgu yaptı.

Hem Anadolu hem de Avrupa Yakası'nda bulunan toplam 3 fabrika 7/24 İstanbullulara hizmet veriyor.

Bir liradan satılan normal ekmek çok sayıda İstanbullunun da bütçesine hitap ediyor.

İstanbul Halk Ekmek tesislerinde üretilen çeşit de oldukça fazla.

# istanbul # halk ekmek