Strazburg'a akın var!

Strazburg çıkarması öncesinde, İşçi Partisi Lideri Doğu Perinçek, Eski Bakanlar Abdüllatif Şener ve Tayfun İçli ile Milletvekilleri Birgül Ayman Güler ve Süheyl Batum Ulusal Kanal ekranında bir araya geldi. Caddebostan Kültür Merkezi'nde düzenlenen buluşmaya "seçim için birlik çağrısı" damga vurdu. Bini aşkın yurttaşın izlediği buluşmada coşku zirveye çıktı.

Strazburg'a akın var!

Strazburg çıkarması öncesi, yurtseverler birleşti. Caddebostan Kültür Merkezi'ndeki buluşmada, farklı kesimlerden siyasetin önemli isimleri, bini aşkın yurttaşla bir araya geldi. Salon bu sloganla yankılandı.

İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Eski Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, Eski Bakan Tayfun İçli, İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler ve Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum deneyimli gazeteci Hulki Cevizoğlu'nun yönettiği açık oturumda bir araya geldi.

Programda soykırım yalanı masaya yatırıldı. Soykırım yalanı ile mücadele edenlerin, önümüzdeki sürecin iktidarını yarattığı vurgulandı. İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler, Ermeni meselesinin Cumhuriyet'in temelini hedef aldığını hatırlattı.

Güler'in açıklaması salondaki coşkuyu artırdı. İşçi Partisi Lideri Doğu Perinçek'in sözleri coşkuyu ikiye katladı.

Eski Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, güçbirliği çağrısı yaptı.

Emperyalist yalana karşı yıllarca sessiz kalındı. Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum, bu sessizliği İşçi Partisi Lideri'nin bozduğunu vuguladı.

Yalana karşı mücadele edenler kumpaslarla hedef alındı. Eski Bakan Tayfun İçli bu kez birlikte mücadele çağrısı yaptı.

Oturumu izleyenler arasında, Eski 2. Ordu Komutanı Emekli Orgeneral Edip Başer de vardı.

Oturum sonrasında binlerce kişi Satrazburg'ta Türkiye'yi savunacak heyeti uğurladı.

# Doğu Perinçek # canlı yayın # caddebostan kültür merkezi # Birgül Ayman Güler # Strazburg # abdüllatif şener # hulki cevizoğlu # tayfun içli