IŞİD de Erdoğan gönüllüsü

IŞİD'in, Irak'ta kaçırdığı Türk rehineleri, Başbakan Tayyip Erdoğan'ı Cumhurbaşkanlığı seçiminde zor durumda bırakmamak için serbest bırakacağı iddia edildi. Aydınlık Gazetesi, rehinelerin bayramdan önce bırakılacağı iddiasını gündeme getirdi.

IŞİD'in, Irak'ta kaçırdığı Türk rehineleri, Başbakan Tayyip ErdoğanCumhurbaşkanlığı seçiminde zor durumda bırakmamak için serbest bırakacağı iddia edildi. Aydınlık Gazetesi, rehinelerin bayramdan önce bırakılacağı iddiasını gündeme getirdi.

Terör örgütü IŞİD'in Irak saldırısı sırasında rehin aldığı 49 Türk'ü, Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi serbest bırakacağı iddia edildi.

Aydınlık Gazetesi'nin haberine göre krizin ilk gününden itibaren terör örgütü IŞİD ile temas halinde olan MİT, pazarlığı Cumhurbaşkanlığı seçimine göre ayarladı.

AKP'nin örgütün taleplerini büyük ölçüde karşılama güvencesi verdiği, buna karşılık da Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi Başbakan Tayyip Erdoğan'ı zor durumda bırakmamak için rehinelerin bırakılacağı iddia edildi.

MİT-IŞİD işbirliği kapsamında rehinelerin bir bölümünün bayramdan önce bırakılması halinde, kalan rehinelerin de seçim öncesi Türkiye'ye getirilmesi planlanıyor.

# aydınlık gazetesi # ırak # erdoğan # seçim # kaçırılan # cumhurbaşkanlığı seçimi # serbest # ışid