Ailenin damadı, gelini kaçırdı! Esra Erol'da 24 Şubat Pazartesi canlı özet... Esra Erol'da bugün neler oluyor?

Esra Erol'da programında bugün neler yaşanıyor? Esra Erol'da 24 Şubat Pazartesi canlı özet...

Ailenin damadı, gelini kaçırdı! Esra Erol'da 24 Şubat Pazartesi canlı özet... Esra Erol'da bugün neler oluyor?

Esra Erol'da programında bugün; İlk defa Canan eşine, Cuma günü telefon açarak "Boşanmak istiyorum. Beni rezil ediyorsunuz" dedi. İlk olarak eşini daha sonra ise kayınpederini aradığı öğrenildi. Canan boşanma davası isterken kayınpederi ve eşi Canan'ın tehdit altında olduğunu iddia etti. Canan Zengin'in, Hakan Bekar ile kaçtığı biliniyor ve 1 aydır kendisinden haber alınamıyor. Kayınpederi Ali ve kayınvalidesi Canan'ı evlatlarından ayrı koymadıklarını söyleyerek gelinlerinin normalde böyle davranışlar sergilemediğini söyledi.

Mehmet, Esra Erol'a katılarak damadı Ramazan Soylu'nun, gelini Şerife Uyanık'ı kaçırdığını iddia etti. Şerife ise canlı yayına telefon ile bağlanıp söylenilen iddiaları yalanladı. Şerife, Ramazan'ın kendisine yardım ettiğini iddia etti. Baba Mehmet ise, Şerife'nin bir ailesi olduğunu ve yardımı onlardan alması gerektiğini söyledi. Ramazan ile boşanma aşamasında olan Şerife, kendisine atılan iftira sonrası babasının ve akrabası olan avukatının boşanma davasını iptal ettiğini söyledi. Şerife ise görümcesinin ve görümcesinin eşi tarafından destek gördüğünü iddia etti. Programda ise 279 defa ikili arasında konuşma olduğu ortaya çıktı. Şerife, kocası hakkında ise ailesinin yanına gitmesine izin vermediğini ve kocasının ailesine hizmetçi edildiğini iddia etti.

Abisinin evinden İdris'in yanına kaçan Fayma bugün ilk defa yayına görüntülü bağlantı yaptı. Fayma, abisi ile görüşürken ise mutlu olduğunu söyledi.

ESRA EROL'DA 24 ŞUBAT PAZARTESİ

# esra erol # Esra Erolda # Esra Erolda izle # Esra Erolda neler oldu # Esra Erolda özet