Ünlü şarkıcı İbrahim Erkal'ın sağlık durumu nasıl oldu?

Ünlü Sanatçı İbrahim Erkal'ın sağlık durumuyla ilgili yapılan açıklamada hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi. Sağlık Bakanı Recep Akdağ yaptığı açıklamada, "Maalesef insanları mutlu edebilecek haber bu hususta ben de veremiyorum. Hastane gerekli açıklamaları yaptı. İbrahim Bey'de ciddi bir beyin kanaması ve çarpmadan mütevellit ilave bir başka çeşit kanama meydana gelmişti. Durumu ciddiyetini muhafaza ediyor. Bulunduğu hastanede yoğun bakımda yatıyor ama yattığına kıyasla bir iyileşme durumu maalesef yok" dedi.

Ünlü şarkıcı İbrahim Erkal'ın sağlık durumu nasıl oldu?

Erkal'ın tedavisinin sürdüğü hastaneden yapılan açıklamada, "Beyin kanaması ön tanısı ile salı gününden bu yana tedavisi devam eden ve yoğun bakımda uyutulan İbrahim Erkal'ın bugüne ait bulguları değerlendirildiğinde beyin ödeminin devam ettiği, hayati tehlikesinin sürdüğü izlenmiştir" denildi.

SAĞLIK BAKANI'NDAN İBRAHİM ERKAL AÇIKLAMASI

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, İbrahim Erkal'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Bakan Akdağ, açıklamada, "Maalesef insanları mutlu edebilecek haber bu hususta ben de veremiyorum. Hastane gerekli açıklamaları yaptı. İbrahim Bey'de ciddi bir beyin kanaması ve çarpmadan mütevellit ilave bir başka çeşit kanama meydana gelmişti. Durumu ciddiyetini muhafaza ediyor. Bulunduğu hastanede yoğun bakımda yatıyor ama yattığına kıyasla bir iyileşme durumu maalesef yok" dedi.

ulusalkanal.com.tr

# ibrahim erkal # sağlık durumu # ibrahim erkal son durum