Eski Zaman gazetesi yazarından Öksüz açıklaması

FETÖ'nün elebaşı Fethullah Gülen’in, eski ABD Başkanı Bill Clinton’a, Beyaz Saray stajyeri Monica Lewinsky ile seks skandalının ardından teselli mektubu gönderdiği ortaya çıktı. Bilgi, eski Zaman gazetesi yazarı Ali Ünal’ın ifadesinden. Ünal darbenin kilit ismi firari Adil Öksüz’ü, Gülen’in yanında gördüğünü de söyledi.

Eski Zaman gazetesi yazarından Öksüz açıklaması

FETÖ’nün yayın organı olduğu gerekçesiyle kapatılan Zaman Gazetesi’nin eski yazarlarından Ali Ünal dikkat çeken itiraflarda bulundu.

Ünal, etkin pişmanlıktan yararlanmak için İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı’na verdiği ifadesinde FETÖ lideri Fethullah Gülen’e ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı.

GÜLEN, CLİNTON’A MEKTUP GÖNDERMİŞ

Ünal, Gülen’in Eski ABD Başkanı Bill Clinton’a Beyaz Saray stajyeri Monica Lewinsky ile seks skandalının ardından mektup gönderdiğini belirtti. Ünal, "Hatırımda kaldığına göre diğer seçimi kazandığında bir tebrik mektubu idi veyahut Monica hadisesinde bir teselli mektubu idi" dedi.

Eski Zaman gazetesi yazarı, 28 Şubat sürecinde ABD’ye giden Fetullah Gülen’in Türkiye’ye dönüşüne ilişkin de ilginç bir ayrıntı paylaştı, eski Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in Gülen’i arayarak “Tehlike geçti, dön artık’ çağrısı yaptığını ifade etti.

"ADİL ÖKSÜZ’Ü YANINDA GÖRDÜM”

Ali Ünal FETÖ’cü darbeyi araştırma komisyonuna da ulaşan ifadesinde darbenin firari ismi TSK imamı Adil Öksüz’ü Gülen’in yanında gördüğünü söyledi. Ünal, "Fethullah Gülen İzmir’de olduğunu duyduğumda gerek Yamanlar gerek Bozkaya yurtlarında Şerafettin Kocaman ile birlikte ziyaretlerine gittim. Bir defasında Adil hoca (Adil Öksüz) diye tanıdığım kişiyi Fetullah Gülen’in yanında gördüm" dedi.

ulusalkanal.com.tr

# fetö # adil öksüz # zaman gazetesi # Clinton