Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş gündemi değerlendirdi

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, babası Alparslan Türkeş'in FETÖ tarafından öldürüldüğüne dair iddiaları değerlendirdi.

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş gündemi değerlendirdi

CNN Türk televizyonunda değerlendirmelerde bulunan Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, son günlerde konuşulan Alparslan Türkeş'in FETÖ tarafından öldürüldüğüne dair iddiaları değerlendirdi.

Bu tarz iddialar için "Niye sustun diye sorarlar" diyen Tuğrul Türkeş, bunun esas suçluları ve suçlarını hafifleteceğini söyledi. Türkeş, döneme ilişkin olarak doktorlar ve kendilerince araştırmalar yapıldığını ve böyle bir bulguya rastlanmadığını belirtti.

İşte Türkeş'in değerlendirmeleri;

"BUGÜNE KADAR NİYE SUSTUN DİYE SORARLAR"

2016 yılının Ağustos ayında konuşursan, bugüne kadar niye sustun diye sorarlar. Esas suçluları ve suçlarını hafifletiriz bununla. Vahim olan kalkışmayı sulandırırsınız bununla.

"RAHMETLİ TÜRKEŞ'İ BEN ARABAYA BİNDİRDİM"

Bugün bazıları çıkıyorlar böyle bir şeyden bahsediyorlar. Bu mevcut problemi sulandırma girişimidir. Babam rahmetli olduğunda bizler her ihtimali değerlendirdik ve bir şey bulunmadı. Siyasetçi vefatıyla o ülkenin siyasetinde önemli farklar olur ise her zaman bir soru işaretini tutmanız gerekir. Kesin böyledir denmemelidir. Bunun Türkeş'in şahsında söylemiyorum ama rahmetli Türkeş, ben arabaya bindirdim, 5 dakika sonra şoför aradı fenalaştı dedi ve süreç herkesin bildiği gibi sona erdi. Doktorlar ile araştırdık öldürüldüğüne dair bir bulgu yok.

14 AĞUSTOS İDDİALARI

AK Parti'nin kuruluşunun 15. yılıdır. Kehanetlere itibar etmeyi doğru bulmam.

"CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'I ÖLDÜRECEKLERDİ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı alacaktık da Akıncı Üssü'ne götürecektik de, külliyen yalan. Onlar infaz ekibiydi. Bilerek söylüyorum.

AKŞENER İDDİALARI

Meral Akşener cemaat konusunda üzerindeki kuşkulara son verecek açıklamalarda bulunmalı. Neden benim hakkımda böyle şeyler çıkmıyor.

ulusalkanal.com.tr

# Tuğrul Türkeş # alparslan türkeş