“Haydi Bismillah” bayram ziyaretine

Siyasi partilerin genel merkezlerinde bayramlaşma ziyaretleri bugün yapıldı. AKP’nin “Haydi Bismillah” adlı seçim şarkısının yasaklanması ziyaretlerde polemik yarattı.

Kurban Bayramı’nın ikinci gününde siyasi partilerde bayram ziyaretleri yapıldı.

Ziyaretlerde konuşulan konuların başında güncel tartışmalar vardı. AKP’nin YSK tarafından yasaklanan seçim şarkısı CHP, AKP bayramlaşmasında polemiğe neden oldu.

AKP heyetinin başında bulunan Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu "Biz de bugün haydi bismillah dedik, CHP ile bayramlaşmayı başlatalım dedik" ifadesini kullandı.

CHP Genel Merkezi'ne gelen AKP heyetini CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, Milletvekili Necati Yılmaz, Parti Meclisi Üyeleri Fevzi Gümüş ile Rana Bozkurt karşıladı.

Polemik AKP’nin MHP ziyaretinde de devam etti. Konuya ilişkin MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya yorum yaptı.

Siyasi partiler arasındaki bayramlaşma adreslerinden birisi de Vatan Partisi Genel Merkezi’ydi. Bayram ziyaretine CHP, Saadet Partisi, DSP ve Demokrat Parti adına temsilciler geldi.

Vatan Partisi adına ziyaretleri Genel Başkan Yardımcısı Profesör Doktor Hamit Zafer Kars, Öncü Gençlik Genel Başkanı Aykut Diş ve Öncü Kadın üyesi Selema Senem kabul etti.

CHP heyetinde ise Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, İzmir Milletvekili Özcan Purçu, Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek ve Parti Meclisi üyesi Sera Kadıgil hazır bulundu.

ulusalkanal.com.tr

# chp # mhp # ak parti # AKP # vatan partisi # saadet partisi # dsp # bayramlaşma # Bismillah # Ahmet Gündoğdu