Soner Polat: Her patlayan bombanın arkasında bir devlet vardır

Soner Polat: Her patlayan bombanın arkasında bir devlet vardır

Marmara Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Kulübü "Türkiye Nereye Gidiyor?" Etkinlikleri kapsamında Bugün, Avukat Nusret Senem ve Emekli Tümamiral Soner Polat ile "Türkiye'yi Tehdit Eden Terörizm" etkinliğini gerçekleştirdi.

Marmara Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Kulübü'nün düzenlediği etkinlik Göztepe Yerleşkesi Fen Edebiyat Fakültesi Konferans salonunda gerçekleşti.

Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği etkinlik terörle mücadelede verdiğimiz şehitler ve Ankara'da kaybettiğimiz yurttaşlarımız için 1 dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklâl Marşı ile başladı. Açılış konuşmasını Atatürkçü Düşünce Kulübü Başkanı Hüseyin Gül gerçekleştirdi. 40'ar dakikalık konuşmalar yapan Soner Polat ve Nusret Senem, Türkiye'nin neden terörün hedefi olduğunu, terörün kimlere hizmet ettiğini,terörü bitirmek için neler yapılması gerektiğinden, Emperyalizmin kurmak istediği kukla kürdistan devletinden, büyük orta doğu projesinden,örgütlerinin hukuki hedeflerinden, terörle mücadelenin hukuki boyutlarından bahsetti. Yapılan konuşmaların ardından soru cevap bölümüne geçildi.

SONER POLAT: BU DEVLET YIKILMAZSA BU MİLLET SAYESİNDEDİR

Emekli Tümamiral Soner Polat yaptığı sunumunu Türkiye'nin neden terörün hedefinde olduğu konusunda yaptı. Polat konuşmasında şunlara değindi:

Avrupa bizi hiçbir zaman kendilerinden görmedi ama doğulu olmamızı da istemedi. Bizim doğu ile aralarında bir tampon olmamızı istedi. Batı asya ile bir araya gelirsek çok güçlü olabileceğimiz için bizi kapılarına mahkum ettiler.

Terör her zaman bir amaç güder. Bombayı patlatan, eylemi yapan kişiler ve örgütler kukladır. Her patlayan bombanın arkasında bir devlet vardır.

NUSRET SENEM: BU ÖRGÜTÜN CIA TARAFINDAN KURULDUĞUNU İTİRAFÇILAR AÇIKLIYOR

Avukat Nusret Senem yaptığı konuşmasında şunlara değindi; Terör örgütlerin bir amaç doğrultusunda emperyalist devletler tarafından kurulurlar. PKK ve Fethullahçı çetenin kurulmasının amacı da Türkiye'nin bütünlüğünü bozmak, rejimini yıkmaktır ve Büyük Orta Doğu Projesi'ni hayata geçirmektir. 2 örgütün de ipleri Amerika'nın elindedir. Ben Silivri'de Fethullahçı çete üzerine çalıştım. Bu örgüt yıllardır devletin her kesimine sızarak devletin rejimini değiştirmek amacındalar. Ben bunların en derinine kadar araştırdım. Bu örgütün ilk zamanlarında MİT bunu görüp bir rapor hazırlıyor. Susurluk'ta ortaya çıkıyor. Bu örgütün CIA tarafından kurulduğunu örgütün içinden çıkan itirafçılar açıklıyor.

ulusalkanal.com.tr

# nusret senem # marmara üniversitesi # amiral soner polat