Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Pekin 'Kozmik Oda Krizi'ni anlattı

Kozmik Oda araması sırasında Genelkurmay İstihbarat Başkanı olan İsmail Hakkı Pekin, F Tipi örgütün "akıllı telefon" aracılığı ile canlı yayın yapma girişimini sinyal kesicilerle engellendiklerini açıkladı. Pekin, "Hakim Kadir Kayan'ın F-tipi polisler ve savcı Mustafa Bilgili'den talimat aldığı tespit edildi" dedi.

Dönemin Genelkurmay İstihbarat Başkanı İsmail Hakkı Pekin, "Kozmik Oda Krizi"ni anlattı. Pekin, F-tipi örgütün Kozmik Oda'dan canlı yayın yapmaya teşebbüsünün sinyal kesici Jammer'lar ile engellendiğini açıkladı.

“Dikkat Cemaat Çıkabilir KOZMİK ODA” kitabında Özel Kuvvetler Komutanlığı'na ait Kozmik Oda aramasını değerlendiren Korgeneral Pekin, olayı "TSK'nın başına çuval geçirilmesi" olarak tanımladı.

Kozmik Oda aramasıyla ilgili çok çarpıcı bir ayrıntı ilk kez gün yüzüne çıktı. Korgeneral Pekin, Hakim Kayan'ın Kozmik Oda'daki belgeleri canlı yayınla F-tipi örgüte aktarmaya kalktığını açıkladı.

Pekin, hakim Kayan'ın "Burada gördüklerinizi not etmeyin ve başkalarına söylemeyin. Aksi takdirde hakkınızda yasal işlem yapılır" belgesini imzalamadığını aktardı. Durumu tuanak altına aldıklarını belirten Pekin, hakim Kayan'ın tutanağı da imzalamadığını söyledi.

Hakim Kadir Kayan'ın polisler ve savcı Mustafa Bilgili'nin talimatlarıyla yönelendirildiği tespit edilirken, görevli TÜBİTAK personeli de baskı altına alındı.

ulusalkanal.com.tr

# vatan partisi # ismail hakkı pekin # kozmik oda