Soros'un Çin düşmanlığı sürüyor

ABD'li dolar spekülatörü George Soros'u Çin endişesi sardı. Milyarder yatırımcı Financial Times'ın ardından bu kez de Wall Street Journal'da Çin yazısı kaleme aldı. ABD'li finans kuruluşu Blackrock'ın Çin yatırımlarına tepki gösterdi.

Soros'un Çin düşmanlığı sürüyor

Dünyada ABD destekli turuncu devrimlerin finansörü olarak bilinen George Soros Çin'i hedef almaya devam ediyor.

ABD'li dolar spekülatörü , Financial Times'ın ardından bu kez Wall Street Journal'de Çin'i hedef alan bir yazı yayımladı. Soros, tehdit olduğunu savunduğu Çin'e yatırım yapan ABD'li finans kuruluşu Blackrock'ı eleştirdi.

"ÇİN'E YATIRIM YAPMAK HATA"

Milyarder yatırımcı George Soros, Blackrock'ın Çin yatırımını müşterilerinin paraları ve ABD’nin güvenlik çıkarları için risk olarak niteledi.

- Milyarlarca doları Çin’e yatırmak trajik bir hata. BlackRock’ın müşterileri muhtemelen para kaybedecek ve daha da önemlisi ABD ve diğer demokrasilerin ulusal güvenlik çıkarları zarar görecek.

Dünyadaki ulus devlet karşıtı proje ve sözde açık toplum söylemli turuncu darbelerin finansörlüğünü yapan George Soros, kısa bir süre önce de Çin Halk Cumhuriyeti Devlet Başkanı Şi Cinging'i hedef almış ve Çin liderini dünyadaki açık toplumların en tehlikeli düşmanı olmakla suçlamıştı.

# abd çin # Çin Halk Cumhuriyeti # Financial Times # blackrock # Wall Street Journal # George Soros # Çin hedef