Fenerbahçe forması ne kadar? 2021-2022 Fenerbahçe forma fiyatları

Fenerbahçe PUMA ile olan sponsorluk açıklamasının ardından 2021-2022 Fenerbahçe forma fiyatlarını duyurdu. Başkan Ali Koç forma fiyatları duyurmasının ardından formaların bugün (9 Temmuz 2021) saat 15.00'ten itibaren satışa sunulacağını söyledi.

Fenerbahçe forması ne kadar? 2021-2022 Fenerbahçe forma fiyatları

Son dakika haberine göre Fenerbahçe forma fiyatları belli oldu. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç PUMA ile resmi olarak anlaşma imzalandığını duyurmasının ardından 2021-2022 Sezonu Fenerbahçe formasının ne kadar olacağını da açıkladı.

FENERBAHÇE FORMASI NE KADAR? 2021-2022 SEZONU

Sarı-lacivertli takım bu seneki forma fiyatlarını açıkladı. Açıklamayı Fenerbahçe Başkanı Ali Koç yaptı. Ali Koç, bu sene forma fiyatlarının 319 lira olduğunu duyurdu.

"FORMALARDA YILDIZ YOK"

Sarı-lacivertli kulübün başkanı Ali Koç formalarda yıldız olmamasına dikkat çekti ve şunları söyledi:

- Daha önce açıkladığımız gibi formalarımızda yıldız yok. Bizim derdimiz yıldız değil. 28 şampiyonluk için yaptığımız başvuruda da bildirdiğimiz gibi bizim derdimiz yıldızla, parayla değil, hakkımızın verilmesiyle. Ticari açıdan da yaptığımız anlaşmanın faydası geçmiş anlaşmalarımıza göre daha iyi. Puma Fenerbahçe'ye özel bir seri de yapacak. İki senelik anlaşmayı sağlıklı görüyorum. Hem bizim onları tanımamız için hem de onların bizi tanıması açısından iki senelik içbirliğini faydalı görüyorum. PUMA bu işbirliğinden fayda sağlayacaktır ve Türkiye'de büyüyecektir. Artık forma işi eskisi gibi değil. Şu anda global markalar gelecek sezonun formalarını bile hazırlıyorlar. Bizim sonraki sezonun tasarımı da hazır.

Fenerbahçe forması almak için tıklayınız.

# fenerbahçe # Fenerbahçe forma fiyatları