Amiral Soner Polat’tan Türkiye'yi birleştiren kurultayda tarihi konuşma

Vatan Partisi 10. Olağan Kurultayı, Ankara Arena’da on binlerce kişiyle toplandı.

Amiral Soner Polat’tan Türkiye'yi birleştiren kurultayda tarihi konuşma

Edirne’den Van’a Hakkari’den Kars’a 81 ilden geniş katılımın olduğu Türkiye'yi birleştiren kurultayda Vatan Partisi Divan Başkanlığı'na emekli Tümamiral Soner Polat seçildi.

Açılışta coşkulu bir konuşma gerçekleştiren Polat, "Vatan Partisi, Türkiye'nin birlik ve bütünlüğünün teminatı, sigortasıdır. Bu nedenle göğsümü gere gere gururla haykırmak istiyorum ki Vatan Partisi'nde sade bir üye olmak, TBMM'de bir mebus olmaktan çok daha iyidir. FETÖ'nün sızamadığı tek parti, Vatan Partisi'dir. Vatan Partisi'nde bozuk, GDO'lu tohumlar yetişmez." ifadelerini kullandı.

Polat'ın konuşmasının satırbaşları şöyle:

Tükiye’nin 81 ilinden şehit kanlarıyla bayraklaşan kutsal toprakların "Vatan savaşından milli hükümete" sloganlarıyla gelen, başkantte toplanan, sizleri sevgiyle kucaklıyorum.

Tarihi şölene hoşgeldiniz.

Coşku ve mutlu günde bizleri yalnız bırakmayan değerli parti temsilcileri ve basına teşekkürler.

Vatan Partisi, Hasan Tahsi'nin attığı ilk kurşundur. Vatan Partisi emektir, namustur. Vatan Partisi, Mustafa Kemal'dir. Vatan Partisi, Kubilay’ın temiz kanıdır. Şehitlerimizdir. Dünü bugüne bugünü yarına bağlayan altın kemerli köprüdür. Düşmanın haysızca akınına direnendir.

Vatan Partisi'nde sade birey olmak TBMM'de mebus olmaktan daha değerlidir.

FETÖ’nün sızamadığı tek kurum, Vatan Partisi'dir. Biz de bozulmuş tohumlar yeşermez. Partimiz ülkenin sevgi dolu yüreğidir. Partimizin rotası Gazi Mustafa Kemal’in rotasıdır. Hiçbir kuvvet bizi bu rotadan saptıramaz.

Vatan Partili yiğittir, namusludur, onurludur. Her devrin adamı değil; her devirde adamdır.

Bu yolda bilinçle yürüyoruz. Atatürk devrimlerini tamamlamak için yürüyoruz. Ülkenin gözyaşlarını dindirmek için yürüyoruz. Yolumuz ve bahtımız açık olsun.

Genel kurultayımız ülkemize hayırlı olsun.

ulusalkanal.com.tr

# vatan partisi # amiral soner polat # Ankara Arena # Tümamiral Soner Polat