Demirok kriz yarattı

Galatasaray'ın resmi teklif yaptığı milli futbolcu için Fenerbahçe de devreye girdi.

Demirok kriz yarattı

Hürriyet'in haberine göre; Galatasaray'ın altyapısında yetişen ve 2006 profesyonelliğe geçen genç oyuncu ilk olarak Gaziantepspor'a kiralanmıştı.

Daha sonra sırayla İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Beylerbeyi ve Kartalspor'da da oynayan genç stoper, 2011 yılında Akhisar Belediyespor'a transfer oldu.

Sarı kırmızılıların yeniden renklerine bağlamaya çalıştıkları genç oyuncu için bu kez ezeli rakibi Fenerbahçe devreye girdi.

Sarı lacivertliler ameliyat olan ve uzun süre sahalardan uzak kalacak olan Egemen Korkmaz'ın boşluğunu Uğur Demirok ile doldurmak istiyor.

Transferde sık sık karşı karşıya gelen Galatasaray ve Fenerbahçe yeni bir savaşın eşiğinde. Galatasaray yönetimi uzun süredir gündeminde yer alan Uğur Demirok için Akhisar'a resmi teklif yapmıştı.

ŞOK ÜSTÜNE ŞOK!

Ege kulübünün 3 milyon Euro ve Umut Bulut'u istemesi nedeniyle geri adım atmak zorunda kalan Sarı-Kırmızılılar dün şok bir haber aldı.

Egemen'in sakatlığı ile sarsılan Sarı-Lacivertliler, Akhisar'a teklifini sundu.

Galatasaray altyapısından yetişen Uğur'un, "Bonservisimi kim alırsa ona giderim" dediği öğrenildi.

# fenerbahçe # Galatasaray # akhisar belediyespor # egemen korkmaz # Uğur Demirok # Kartalspor # İstanbul Büyükşehir Belediyespor