Temizlik işçisi çalıştığı hastanenin ressamı oldu

İzmir'deki Bergama Devlet Hastanesinde görev yapan temizlik personeli Muharrem Karagöz, çocuk servisinin duvarlarını çizdiği resimlerle süsledi.

Temizlik işçisi çalıştığı hastanenin ressamı oldu

Bergama Devlet Hastanesinde görevli temizlik işçisi Muharrem Karagöz, eğitim almamasına rağmen kendi çabasıyla geliştirdiği resim yeteneğini hastanenin çocuk servisinin duvarlarına resimler çizerek yansıttı.

Dr. Faruk İlker Bergama Devlet Hastanesinde 15 yıldır bir temizlik şirketine bağlı olarak çalışan 4 çocuk babası Muharrem Karagöz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çocukluk döneminde resim yapmayı çok sevdiğini, ilkokul öğretmeninin kendisindeki yeteneği gören ilk kişi olduğunu, o dönemde resimlerinin okul panosunda sergilenmesinin kendisini gururlandırdığını söyledi.

Birkaç yıl önce arkadaşlarından gelen istekleri kırmayarak bir caminin duvarlarına hat, bir iş yerine de film oyuncularının resimlerini çizdiğini anlatan Karagöz, bir kaç ay önce çalıştığı hastanedeki Çocuk Servisi'nin duvarlarına resim yaptırılacağını öğrendiğini dile getirdi.

(AA)

# temizlik işçisi # bergama