İptal edilen sefer sayısı artıyor: İDO, BUDO, GESTAŞ ve Şehir Hatları...

İstanbul'da lodos deniz ulaşımını aksatıyor. Olumsuz hava koşulları sebebiyle BUDO çok sayıda seferini iptal etti. İDO da bazı seferlerini iptal etti. İDO, lodos nedeniyle tüm iç hat seferlerinin iptal edildiğini açıkladı. Şehir Hatları tarafından "17:35 ve 18:30 Beşiktaş-Adalar seferlerimiz lodos nedeniyle iptal edilmiştir" açıklaması yapıldı. GESTAŞ AŞ, bu gece ve yarın sabah yapılması planlanan bazı seferleri de iptal etti

İptal edilen sefer sayısı artıyor: İDO, BUDO, GESTAŞ ve Şehir Hatları...

Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) seferlerinden bazıları olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

BUDO'nun internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, saat 08.00 Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci), 08.30 Bursa (Mudanya)-İstanbul (Büyükçekmece) ve İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya) seferleri gerçekleştirilemeyecek.

Aynı gerekçeyle 09.00 Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) ve Bursa (Mudanya)-Armutlu (İhlas), 09.30 Armutlu (İhlas)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci), 10.30 İstanbul (Büyükçekmece)-Bursa (Mudanya), 10.45 İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya) seferleri de yapılamayacak.

BUDO'DA İPTAL EDİLEN SEFER SAYISI ARTTI

BUDO'nun internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya) 18.00, Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) 19.00, İstanbul (Büyükçekmece)-Bursa (Mudanya) 19.30 ve İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya) 20.00 seferleri hava muhalefeti nedeniyle programdan kaldırıldı.

İDO SEFERLERİ DE İPTAL

Lodos nedeniyle İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) bazı seferlerini iptal etti.

İptal edilen seferler şöyle:

11.45 Yenikapi - Yalova Ferry Cat tipi hızlı feribot

11.45 Yalova - Yenikapi Ferry Cat tipi hızlı feribot

11.50 Kadikoy-Yenikapi-Bursa Deniz Otobüsü

12.30 Bursa-Yenikapi-Kadiköy Deniz Otobüsü

12.50 Kadikoy-Yenikapi-Bursa Deniz Otobüsü

EGE'DE DE SEFER İPTALLERİ VAR

Kuzey Ege'de fırtına deniz ulaşımını olumsuz etkiliyor.

Çanakkale Boğazı ile adalar arasında deniz ulaşımını sağlayan GESTAŞ AŞ, fırtına nedeniyle saat 14.00'deki Bozcaada-Geyikli ve 15.00'deki Geyikli-Bozcaada seferlerini iptal etti.

GESTAŞ AŞ'nin 17.00'de Gökçeada'dan Kabatepe'ye yapacağı sefer 16.00, Kabatepe'den Gökçeada'ya gerçekleştireceği 15.00 seferi ise 14.00'e alındı.

Diğer hatlardaki seferler ise tarifede belirtilen saatlerde gerçekleştiriliyor.

YENİ SEFER İPTALLERİ

BUDO'nun internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya) ve İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Armutlu (İhlas) 14.30, Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) 15.00, Armutlu (İhlas)-Bursa (Mudanya) 16.00 ve İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya) 16.30 seferleri hava muhalefeti nedeniyle programdan kaldırıldı.

İDO VE VAPUR SEFERLERİ DE İPTAL

İDO, lodos hedeniyle tüm iç hat seferlerinin iptal edildiğini açıkladı.

Şehir Hatları'nın ise Eminönü-Üsküdar seferleri karşılıklı olarak iptal edildi.

SEFER İPTALLERİ ARTIYOR

Şehir Hatları iptal edilen seferlerle ilgili yeni açıklama yaptı.

Açıklamada şunlar denildi:

Değerli yolcularımız,

17:35 ve 18:30 Beşiktaş-Adalar seferlerimiz lodos nedeniyle iptal edilmiştir.

YARINKİ SEFERLERDEN İPTALLER VAR

Kuzey Ege'deki fırtına deniz ulaşımını olumsuz etkiliyor.

Alınan bilgiye göre, dün gece başlayan ve sabah saatlerinde etkisini artıran lodosun saatteki hızı zaman zaman 70 kilometreyi buldu.

Çanakkale Boğazı ile adalar arasında deniz ulaşımını sağlayan GESTAŞ AŞ, bölgedeki fırtına nedeniyle bu gece Bozcaada'dan Geyikli'ye saat 22.00'de, Geyikli'den Bozcaada'ya ise 23.00'te yapılması planlanan seferleri iptal etti.

Şirket, yarın sabah Bozcaada'dan Geyikli'ye 07.15 ile Geyikli'den Bozcaada'ya yapılacak 08.00 seferlerini de olumsuz hava şartları nedeniyle programdan kaldırdı.

Yetkililer, iptal edilen hatlardaki seferlerin hava muhalefetinin normale dönmesinin ardından başlayacağını, diğer hatlardaki seferlerin ise tarifede belirtilen saatlerde gerçekleştirildiğini kaydetti.

ulusal.com.tr

# budo # sefer # iptal