Ceylanpınar'da 2 polisin şehit edilmesi olayında yeni gelişme

Ceylanpınar'da uyuyan 2 polisin enselerinden vurularak şehit edilmesi ile ilgili olayda yeni bir gelişme yaşandı. Polislerin evinin karşısındaki boş dairede olayın şüphelilerinden Ömer K. 'ya ait parmak izleri bulundu. Ömer K. tutuklandı.

Ceylanpınar'da 2 polisin şehit edilmesi olayında yeni gelişme

Ceylanpınar'da 2 polisin şehit edildiği evin karşısındaki boş dairede; saldırının şüphelilerinden Ömer K.'ya ait parmak izleri bulundu. Ömer K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ceylanpınar'da 2 polisin uyurken şehit edilmesi üzerine başlatılan soruşturmada tutuklananların sayısı 3'e çıktı. Polislerin karşı dairesinde şüphelilerden Ömer K.'ya ait parmak izleri bulununca Ömer K. cezaevine gönderildi.

Olayı araştıran savcılık ve emniyet görevlileri polislerin saldırı öncesi takip edildiği ihtimalini araştırıyor. Ömer K. boş daireye temizlik için gittiğini söyledi ancak kendisi ve daireyi kiralayan 2 kişinin saldırıdan bir kaç saat önce cep telefonlarını kapattıkları tespit edildi. 3 şüphelinin de eş zamanlı olarak kayıplara karıştığı belirlendi. Suruç'ta yaşanan patlamanın ardından Ceylanpınar’da polis memurları Feyyaz Yumuşak ve Okan Uçar kimliği belirsiz şahıslar tarafından uykuda enselerinden vurularak şehit edilmişti.

ulusalkanal.com.tr

# yeni gelisme