"Zaman Gazetesi'nin haberi tertipçileri korumaya hizmet ediyor!"

Zaman Gazetesi F-Tipi örgütü korumaya yönelik hazırladığı haberinde hedefi İşçi Partisi oldu. Zaman'ın "O raporu yazan müfettiş Perinçek’in köstebeği çıktı" manşeti İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nusret Senem’den yanıt verdi. Haberde geçen isimleri tanımadıklarını belirten Senem, "Zaman F-Tipi örgüte yapılan soruşturmayı itibarsızlaştırma çabasında" dedi.

Cemaatin yayın organı Zaman Gazetesi, İşçi Partisi'ni hedef aldı.

Gazete, Fethullahçı örgüte yapılan operasyonların ana dayanağı olan raporu yazan Polis Başmüfettişi'nin İşçi Partisi'ne yakın bir isim olduğunu iddia etti.

O habere anında yanıt geldi. İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nusret Senem haberin tamamen gerçek dışı olduğunu açıkladı.

Senem, "Zaman, F-Tipi örgüte yapılan soruşturmayı itibarsızlaştırma çabasıdır" dedi.

Haberde adın geçen polis başmüfettişi Selim Kutkan’ın adını ilk kez duyduklarını belirten Senem, öne sürüldüğü gibi Ergenekon dava dosyasında bu isim ile İşçi Partisi'nin yakınlığı gösteren ya da ima eden hiç delilin olmadığını kaydetti.

"Gerçek dışı haberler suçların üzerinin örtülmesi basın göre değildir" diyen İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni'ne de bir yazı gönderdi.

Haber: Hüsna SARI

Kamera: Sabri KARA

ulusalkanal.com.tr

# işçi partisi # zaman gazetesi