Onur Tuna ile Tuvana Türkay gerginliği tırmanıyor

Ağır Romantik filminde birlikte başrol oynayan Tuvana Türkay ile Onur Tuna arasında yaşanan gerginlik tırmanıyor.

Onur Tuna ile Tuvana Türkay gerginliği tırmanıyor

Ağır Romantik filminin geçtiğimiz günlerde yapılan galasında oyuncuların film hakkında duygularını dillendirmeleri sırasında Tuvana Türkay'dan partnerine yönelik büyük bir gaf gelmişti.

Onur Tuna'nın, filmi çok eğlenerek çektiklerini söylemesinin üzerine söz hakkı Tuvana Türkay'a verilmiş, Türkay ise, çok eğlenerek çektik gibi klişe sözler kullanmayacağını sözleri arasına sıkıştırmıştı.

Bunun üzerine Onur Tuna'nın surat ifadesindeki değişim gözle görülür bir şekilde değişmişti. Gala gecesinden sonraki sabah magazin konularına manşet olurken, Türkay, magazincilere ateş püskürtüp sözlerinin çarpıtıldığını söylemişti.

Onur Tuna bu konu hakkında bir açıklama yapmazken, tepkisini sosyal medya hesabından gösterdi. Tuna, Türkay'ı Instagram hesabından takipten çıkardı. Türkay'da bunun üzerine altta kalmayıp Tuna'yı takipten çıktı.

Türkay'ın avukatı Sabire Meltem Banko da bu konuya dahil olarak oyuncu ile telefona bakarken çekilmiş fotoğraflarını Twitter hesabından paylaşarak, "An itibariyle kıymetli müvekkilim Tuvana Turkay ile dava açacağımız şahısları tespit ediyoruz! Yaptığınız bu siber zorbalığın hesabı sorulacak!" notunu düştü.

ulusal.com.tr

# Tuvana Türkay # Onur Tuna