Ulusal Kanal Ankara Temsilcisi Gürkan Demir, Konya HAYKOOP Bölge Başkanı Sayın Ali Gedikkaya'yı ziyaret etti

Ulusal Kanal Ankara Temsilcisi Gürkan Demir, Konya HAYKOOP Bölge Başkanı Sayın Ali Gedikkaya'yı ziyaret etti. Ziyarette üretim ve istihdamı arttırmak ve Ulusal Kanal'ın 5 milyon aboneli Digiturk ve Tivibu yayın mecralarına girmesiyle ilgili görüş alışverişi yapıldı.

Ulusal Kanal Ankara Temsilcisi Gürkan Demir, Konya HAYKOOP Bölge Başkanı Sayın Ali Gedikkaya'yı ziyaret etti

Ulusal Kanal Ankara Temsilcisi Gürkan Demir, KonyaHAYKOOP Bölge Başkanı Sayın Ali Gedikkaya'yı ziyaret etti. Ziyarette Gürkan Demir'e Vatan Partisi Konya İl Başkanı Kazım Koçer, Türkiye Gençlik Birliği Genel Yönetim Kurulu Üyesi Gözdenur Mercan ve Ulusal Kanal Gönüllüsü Abbas Aslandoğan eşlik etti.

Görüşmede, başta kooperatifçilik olmak üzere üretim ve istihdamı arttırmak ile ülke gündemine ilişkin görüş alışverişi yapıldı.

Ziyarette Ulusal Kanal'ın 5 milyon aboneli Digıturk ve Tivibu yayın mecralarına girmesiyle birlikte işçinin, çiftçinin, emekçinin, üreticinin, sanayicinin, mehmetçiğin sesinin 20 milyon insana daha ulaşması konusu da gündeme geldi. Üretimin ve üreticilerin desteklenmesinin arttırılması ile kooperatifçiliğin yaygınlaştırılması konusunda görüş birliği sağlandı.

Gürkan Demir, misafirperverliğinden dolayı Başkan Ali Gedikkaya'ya teşekkür etti.

# ulusal kanal # Konya # Gürkan Demir