Aydınlık yöneticileri e-Aydınlık'ı anlattı

Aydınlık Gazetesi, 100. yılında başlattığı e Aydınlık kampanyası ile binlerce yeni okuyucuya ulaşmayı hedefliyor. Dijital platformlarda da yerini alan gazete, elektronik Aydınlık uygulaması sayesinde kampanyanın başladığı tarihten itibaren birçok yeni abone kazandı. Konuyla ilgili Aydınlık Gazetesi GYY İlker Yücel, Genel Müdür Yardımcısı Ali Murat Engin ve Yönetim Kurulu Üyesi Eser Keskin Ulusal Kanal'da okuyucuların nasıl abone olabileceklerini anlattılar.

Aydınlık yöneticileri e-Aydınlık'ı anlattı

Aydınlık Gazetesi'nin geçtiğimiz günlerde başlattığı "e-Aydınlık" kampanyası büyüyerek devam ediyor.

Kağıt ve basılı gazete yerine elektronik olarak Aydınlık'a ulaşmak isteyenler için büyük bir fırsat sunuldu.

Kampanyanın başlangıcından itibaren birçok yeni abone kazanıldı. Gazetenin yöneticileri e abonelik fırsatlarını ve nasıl abone olunacağını Ulusal Kanal'da anlattılar.

Konuyla ilgili Ulusal Kanal'da yayınlanan Televizyon Gazetesi programına konuk olan Aydınlık GYY İlker Yücel, kampanya ile ilgili okurların üzerine düşen görevlere değindi.

Aydınlık Genel Müdür Yardımcısı Ali Murat Engin, kampanya kapsamında çok kısa bir süre içerisinde 500'ü aşkın aboneye ulaştıklarını belirtti.

Aydınlık Gazetesi Yönetim Kurulu Üyesi Eser Keskin ise, e Aydınlık uygulamasının nasıl kullanılabileceği hakkında bilgi verdi.

Aydınlık'ın akıllı cihazlardan da okunabilmesini sağlayan e Aydınlık uygulaması, İOS ve Android uygulama marketlerinden kolayca indirilebiliyor.

# kampanya # ulusal kanal # televizyon # aydınlık # android # akıllı telefon # ilker yücel # ios # Televizyon Gazetesi # eaydınlık # gyy # akıllı cihaz