2015 SONA ERMEDEN MODANIN NABZINI YAKALAYIN

Bu yıl bahar aylarından beri devam etmekte olan etnik çizgiler yaz boyunca da plajlarda göz doldurmaya devam edeceğe benziyor.

2015 SONA ERMEDEN MODANIN NABZINI YAKALAYIN

Bu yıl bahar aylarından beri devam etmekte olan etnik çizgiler yaz boyunca da plajlarda göz doldurmaya devam edeceğe benziyor. Özellikle bu yaz bikini modelleri farklı ve dağınık çizgilerle tasarlandı. Karışık renkler fırfırlı ve püsküllü detaylar hemen hemen her marka üründe karşımıza çıkıyor.

Bu yazın favori bikini renkleri iddialı sarılar parlak turkuazlar turuncu ve kırmızı detaylar. Klasikler de altın rengi detaylar kullanılarak yine gündemde kalmayı başaracak. Beyaz bikinilerinizi sarı çanta ve takılarla siyah bikinilerinizi de beyaz takı ve plaj çantalarıyla kombinleyebilirsiniz. Hala bikini üstü püskül modelli bir bikininiz yoksa yaz bitmeden straplez ve püskül detaylı bir bikini sahibi olmanızı tavsiye diyoruz.

Tekstil ürünlerinin özellikle de bayan tekstil ürünlerinin birçoğunda yaratıcı baskı modelleri de bu yaz sıkça kullanıldı. Gazete baskılı taytlar t-shirt'ler bikiniler oldukça ilgi görüyor. Yaz ayları kışın turuncu ve kiremit rengi rüzgârıyla esmeye devam edecek.

Bayan moda kışa doğru girerken de renkleri siyahlara grilere kaptırmayı hiç düşünmüyor. Bu kışı da yine bol kesim pantolonlar renkli gömlek ve ayakkabılarla geçireceğiz. Yaz kış kurtarıcımız kalem eteklerde de yazılı baskılarıyla göz dolduruyor. Kalem eteklerde özellikle beyaz siyah ve saks mavi renkleri ön planda kullanılıyor.

Tesettür giyim de özellikle sarı detayları turkuaz ve pudra renklerini kullanmalı ve ayakkabı seçeneklerinizi zıt renk kombinlerle süslemelisiniz.

Moda insanın kendisine en yakışanı giymesidir elbet ama kendinize en yakışanı moda olan ve modern çizgilerle hazırlanmış kıyafetlerle tamamlamak tabi ki en ideali bu yıl sona ermeden kendinizi renlerin sıcak dansına emanet etmelisiniz.

# moda