Bu kez sahneye Erdoğan'ın danışmanı çıktı!

11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Başdanışmanı Ahmet Sever'in yazdığı kitap tartışılırken, Erdoğan'ın Başdanışmanı Mustafa Varank'tan çarpıcı bir hamle geldi. Varank, Saray'daki iftar fotoğraflarının tartışılmasına Gül dönemine ait fotoğraflarla tepki gösterdi. Başdanışman, "Buna neden tepki göstermiyorsunuz?" diye sordu.

Bu kez sahneye Erdoğan'ın danışmanı çıktı!

Abdullah Gül'ün başdanışmanı Ahmet Sever'in kitabında yer verdiği mesajlar tartışılırken, bu kez sahneye Erdoğan'ın danışmanı çıktı. Başdanışman Mustafa Varank, Ak Saray'daki iftar fotoğraflarının tartışılmasına yanıt verdi. Varank'ın yanıtı, Abdullah Gül'e de mesaj oldu.

Erdoğan’ın verdiği iftar yemeğinin eleştirilmesine tepki gösteren Varank, twitterdan 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün verdiği iftar yemeğine ait bir fotoğraf paylaştı.

Masada Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'nin de olduğunu belirten Varank, "Cumhuriyet, Sözcü o zaman bu iftiraları atmıyordu, şimdi atıyor? Dert başka. Bu iki masa arasındaki fark büyüklüğü ve misafirler. Ama şimdi Cumhuriyet, Sözcü yalanlarla kudurmuş gibi saldırıyor.” diye yazdı.

ulusalkanal.com.tr

# abdullah gül # mustafa varank # recep tayyip erdoğan