Bu hafta 3'ü yerli, 10 film vizyona girdi! İşte o filmlerden bazıları...

Ve beyazperdede yeni filmler vizyona girdi. Bir çok filmin yanı sıra, Can Sarcan'ın yönettiği korku-komedi türündeki PİŞT filmi Türkiye'de epey ilgi göreceğe benziyor.

Bu hafta 3'ü yerli, 10 film vizyona girdi! İşte o filmlerden bazıları...

Türkiye'deki sinemalarda bu hafta 3'ü yerli 10 film vizyona girdi. İşte o filmlerden bazıları...

Can Sarcan'ın yönettiği korku-komedi türündeki "PİŞT" filmi meraklılarının dikkatini çekecek türden. Filmin başrollerini Oğuzhan Uğur, Doğa Konakoğlu ve Mustafa Ak paylaşıyor.

Televizyondaki işinden kovulan Okan, sevgilisini başka bir adam ile yakalayan popstar Batuhan ve köpeğini kazara öldüren sosyal medya fenomeni Basri, içine düştükleri depresyondan kurtulabilmek adına, terapi niyetine adadaki eski bir konağa gelirler. Onlar konakta dinlenmeyi düşünürken beklemedikleri gelişmelerle karşılaşırlar.

29 Mayıs'ta vizyona giren bir diğer film Hayalet Dayı. Ali Yorgancıoğlu'nun yönettiği film de yine komedi türünde.

Asasız Musa Aydın Orak'ın ilk yönetmenlik deneyimine imza attığı film olarak karşımıza çıkıyor. Filmde Musa Anter'in hayatı anlatılıyor.

Yerli Filmlerin yanı sıra bu hafta 7 yabancı film de beyazperdede izleyici ile buluşuyor. San Andreas Fayı, Seninle Bir Ömür, İyi Bir Yalan, Savaşçı, Yak Svimli Dev, Paramparça, Ölüm Fısıltısı beyazperdede.

ulusalkanal.com.tr

# sinema # Kültür # sanat # yerli filmler # yabancı filmler # sinemada bu hafta