HDP Siirt'te terör estirdi

HDP, Siirt'te terör estirdi. Kesmetaş Köyü'ne giden milletvekili adayları İsmail Aydın ile Celadet Gaydal yurttaşları tehdit ederek destek istedi. Köylülerin duruma tepki göstermesi üzerine kavga çıktı. Köy muhtarı Zeydin Özcan, HDP'nin çocuklarını ve kendilerini oy ve Kobani'ye destek vermeleri için tehdit ettiğini açıkladı. Özcan, "bizi oy vermeye mecbur bırakıyorlar" dedi.

HDP Siirt'te terör estirdi

HDP, Siirt'te terör estirdi. Kesmetaş Köyü'ne giden milletvekili adayları İsmail Aydın ile Celadet Gaydal yurttaşları tehdit ederek destek istedi. Köylülerin duruma tepki göstermesi üzerine kavga çıktı. Köy muhtarı Zeydin Özcan, HDP'nin çocuklarını ve kendilerini oy ve Ayn el Arab'a destek vermeleri için tehdit ettiğini açıkladı. Özcan, "bizi oy vermeye mecbur bırakıyorlar" dedi.

HDP, Siirt'te köylüleri ve çocuklarını tehdit ederek destek istedi.

HDP'nin milletvekili adayları İsmail Aydın ile Celadet Gaydal Kesmetaş Köyü'ne gitti. Yurttaşlardan hem seçimler için hem de Ayn-El Arab için yardım istedi.

HDP'liler, "Köy camisine yardım edeceğinize Kobanİ'ye yardım gönderin" şeklinde konuştu. Yurttaşlar, HDP'lilerin bu tutumuna tepki gösterdi.

Köy muhtarı Zeydin Özcan HDP'nin köylülerden tehditle oy istdiğini söyledi. Özcan, HDP'lilerin çocuklarını kaçırıp öldürmekle tehdit ettiğini ve yardımcı olmaya mecbur bıraktığını vurguladı.

Özcan, HDP'lilerin çocuklarını, "Babanız bize oy vermezse sizi sağa sola götürüp öldürürüz. Babanızı ikna edin." şeklinde tehdit ettiğini anlattı.

Korucu Başı Fatih Özcan, HDP'nin yurttaşlardan oy almak için her yolu denediklerini söyledi.

Korucu Özcan, destek vermeyenlerin isimlerini aldıklarını ve seçimden sonra bu isimlerin hakkından geleceğiz dediklerini aktardı.

Köylülerle adaylar arasında çıkan kavgada iki kişi yaralandı.

ulusalkanal.com.tr

# kobani # hdp # siirt