Tahsin tutuklandı! Vuslat 42. bölüm fragmanı yayınlandı! Vuslat 41. bölüm tamamını izle... Vuslat son bölümde neler yaşandı?

Dün akşam 41. bölümü ile ekranlara çıkan Vuslat dizisinde neler yaşandı? Vuslat 41. bölüm izle... Vuslat 42. bölüm fragmanı izle...

Tahsin tutuklandı! Vuslat 42. bölüm fragmanı yayınlandı! Vuslat 41. bölüm tamamını izle... Vuslat son bölümde neler yaşandı?

TRT 1'in sevilen gizemli dizisi Vuslat dün akşam 41. bölümüyle ekranlara geldi. Kadir Doğulu ve Devrim Özkan'ın başrol oynadığı dizide Aziz ve Feride'nin büyük aşkı ve geçmişteki sırları aydınlatmaya çabalaması anlatılıyor.

Dün akşamki bölümde; Babasının işlediği cinayeti öğrenen Aziz’in kalbine Feride’yi kaybetme korkusu düşer. Aziz, Bülent’in davetiyle onun yanına gittiğinde, sevdiği iki insanı daha kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalır. Aziz ve Bülent buluşmasında neler yaşanacak? Aziz sevdiklerini koruyabilmek için kendi canını hiçe mi sayacaktır?

Halasının cinayet silahıyla Tahsin’in kapısına dayanan Feride, silahın Tahsin’in eline geçmesiyle ölümle burun buruna gelir.

Feride’den kurtulduktan sonra soluğu kendisi için hazırladığı sığınakta alan Tahsin, yurtdışına kaçmak için biriyle anlaşır. Fakat kendisini gemiye götürecek teknede hiç beklemediği biriyle karşılaşır. Tahsin’in kaderini ellerinde tutan Aziz, babasını polise teslim eder.

VUSLAT 42. BÖLÜM FRAGMAN İZLE

VUSLAT 41. BÖLÜM İZLE

ulusal.com.tr

# vuslat # Vuslat Aziz # Vuslat Feride