Cumhurbaşkanı Erdoğan: ''CHP içlerindeki çürümeyi gençlerimizi kullanarak saklamaya çalışıyor''

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin il kongrelerine canlı bağlantıyla katıldı. Gündemdeki Boğaziçi olaylarını değerlendiren Erdoğan'ın hedefinde CHP vardı. Cumhurbaşkanı, "İçlerindeki çürümeyi gençlerimizi kullanarak saklamaya çalışıyorlar" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: ''CHP içlerindeki çürümeyi gençlerimizi kullanarak saklamaya çalışıyor''

CumhurbaşkanıErdoğan, partisinin Bayburt, Giresun, Niğde ve Zonguldak 7. Olağan İl kongrelerine canlı bağlantıyla katıldı.

Boğaziçi olaylarını da değerlendiren Erdoğan'ın hedefinde CHP vardı.

Erdoğan konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

- En büyük üzüntümüz, içlerindeki bu çürümeyi gençlerimizi kullanarak, onların istikbalini tehlikeye atarak gözlerden saklamaya çalışmalarıdır.

- CHP yönetimi artık ayyuka çıkan siyasi tükenmişliklerini perdelemek için gençlerimizi kışkırtmakta, sokak siyasetine sarılmaktadır.

- Ha CHP ha HDP hiçbir farkları yok, terör örgütlerinin beslemesi bunlar.

- Bu tablo bize, gençlerimize daha sıkı sahip çıkmamız, onların zihinleriyle beraber gönüllerini de zenginleştirecek adımları atmamız gerektiğini gösteriyor.

- İnşallah önümüzdeki dönemde önceliklerimizin başına eğitim ve kültürpolitikalarını koyarak milletimize bu hizmeti de vereceğiz.

# chp # erdoğan # hdp # cumhurbaşkanı # terör örgütü # eğitim # zonguldak # Niğde # boğaziçi # kongre # Bayburt # Kültür # politika