AKP'li Belediye Başkanı'na makamında silahlı saldırı!

Bursa'nın Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, silahlı saldırıya uğradı. Belediyedeki makamında kurşun yağmuruna tutulan başkan ve koruması ağır yaralandı. Olay anına ilişkin kamera kayıtlarını inceleyen polis saldırıyı gerçekleştirenin kimliğini açıklamadı ancak şahsın belediye zabıtası olduğunu belirledi.

AKP'li Belediye Başkanı'na makamında silahlı saldırı!

Bursa'nın AKP'li Gürsu Belediye BaşkanıCüneyt Yıldız, makamında silahsaldırıya uğradı. Olay saat 15:00 sıralarında meydana geldi. Başkan Yıldız ve koruması, makam odasında oturuyordu. O sırada eli silahlı bir kişi odaya girdi ve silahını peş peşe ateşledi. Kurşunlardan iki Belediye Başkanı'nın gözüne biri de göğsüne isabet etti. Korumasıda kasığında yaralandı. Saldıgan daha sonra olay yerinden kaçtı. Silah sesleri üzerine odaya gelen Belediye çalışanları ambulans çağırdı. Başkan ve korması hastaneye kaldırıldı. Hastenede tedavi altına alınan Yıldız'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun ise hastaneye gelmek üzere olduğu öğrenildi.

Görüntü kayıtlarını izleyen polis saldırıyı gerçekleştirenin Belediye zabıtası olduğunu belirledi. Ancak saldırganım kimliği açıklanmadı. Polis olay yerinden kaça saldırganın peşine düştü.

ulusalkanal.com.tr

# AKP # saldırı # silah # belediye başkanı # koruma