Öcalan'ın isteği yerine getiriliyor!

İmralı'ya yeni mahkümlar gönderilecek. Ömür boyu hapis cezasına çarptırılan Öcalan'ın isteği üzerine yanındaki 5 mahkûmun yerine İmralı'ya Diyarbakır ve Nazilli'den 4 PKK'lı mahkûm nakledilecek. Yeni mahkûmlar Öcalan'a sekretarya hizmeti verecek.

Öcalan'ın isteği yerine getiriliyor!

Kenya'da yakalandıktan sonra konulduğu İmralı adasında ömür boyu hapis cezasına çarptırılan Abdullah Öcalan'ın yanına, 2009 yılının Kasın ayında terör örgütü PKK davalarından mahkûm olan Şeyhmus Poyraz, Bayram Kaymaz, Cumali Karsu ve Hasbi Özdemir ile TİKKO davasından hükümlü Hakkı Alpan gönderilmişti.

Yaklaşık 4,5 yıldır İmralı'da kalan ve haftanın belli günlerinde Öcalan'la bir araya gelen PKK'lı mahkûmlardan Şeyhmus Poyraz ile Bayram Kaymaz Kocaeli F Tipi Cezaevi'ne nakledildi.

Diğer mahkûmlar PKK'lı Cumali Karsu ve Hasbi Özdemir ile TİKKO'cu Hakkı Alpan ise helikopterle Tekirdağ F Tipi Cezaevi'ne gönderilecek.

Öcalan'ın isteği üzerine kısa süre içinde İmralı'ya Diyarbakır ve Nazilli cezaevlerinden 4 PKK'lı mahkûm gönderilecek. Mahkumlar İmralı'da, AKP Hükümeti ile açılım müzakereleri yapan Öcalan'a sekretarya hizmeti verecek.

ulusalkanal.com.tr

# abdullah öcalan # İmralı # sekreterya