Ulusal Kanal’dan seçime girecek partilere çağrı: Yönetici ve adaylarınızı konuk etmek istiyoruz

Ulusal Kanal’dan seçime girecek partilere çağrı: Yönetici ve adaylarınızı konuk etmek istiyoruz

Ulusal Kanal, 7 Haziran 2015 Genel Seçimleri ile ilgili tartışma programı düzenliyor.

Seçime girecek tüm partilere adil davranmayı ilke edinen Ulusal Kanal, kapılarını partilerin değerli yöneticileri, milletvekili adayları ve basın sorumlularına açıyor.

Toplamda 3 farklı formattan oluşacak tartışma programlarında, seçime girecek siyasi partilerin politikaları ve seçim vaatlerinin anlatılmasına imkan tanınacak.

İşte Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni Yener Güneş tarafından seçime girecek siyasi parti temsilcilerine gönderilen davetiye:

Seçime girecek partilerimizin değerli yöneticileri, milletvekili adayları ve basın sorumluları,

Ulusal Kanal televizyonu, seçim yayınlarında tüm partilere adil davranmaktadır. Bu çerçevede programlarımıza bütün partilerden yöneticileri ve milletvekili adaylarını davet ediyoruz.

7 Haziran 2015 Genel Seçimleri ile ilgili olarak tartışma programları düzenliyoruz.

Programlarımız partinizin politikaları ve seçim vaatlerinizin anlatılmasına imkan tanımaktadır.

Programımız üç farklı formattan oluşmaktadır.

BİRİNCİ FORMAT: İçinde sizin de önereceğiniz ya da davet edeceğiniz gazetecilerin de bulunacağı içeriktedir.; gazeteciler soracak ve parti temsilcisi cevaplayacaktır…

İKİNCİ FORMAT: Diğer parti temsilcilerinin ve adaylarının da katılımıyla seçim politikalarının ve parti faaliyetlerinin tartışılması...

ÜÇÜNCÜ FORMAT: Bizim belirlediğimiz gazeteci veyahut sunucu soracak, partinizin milletvekili adayı veya temsilcisi cevaplayacak.

Tartışma programlarında partinizi temsil edecek yetkilinin ismini ve iletişim bilgilerini adresine bildirmenizi dileriz.

Her türlü açıklamalarınızı, faaliyetlerinizi yakından izleyebilmemiz ve yayınlarımızda yer verebilmemiz için etkinlik duyurularınızı adresine göndermeniz gerekmektedir.

Bu çağrımız seçime girecek bütün partilere e-posta, faks ve mektup yoluyla ulaştırılmıştır. Yapılacak yayınların tarafsızlık, gerçeklik ve doğruluk ilkelerine uygun olacağını kamuoyuna ilan ediyoruz.

Saygılarımızla.

ulusalkanal.com.tr

# ulusal kanal # siyasi parti