Puan farkı kapanacak

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Fenerbahçe ile 8 puanlık farkın kapanacağını söyledi. Yönetimden Chelsea maçı öncesi transfer isteyen İtalyan teknik adam taraftarın desteğini sürdürmesini bekliyor.

Puan farkı kapanacak

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, kulüp telvizyonuna açıklamalarda bulundu.

İyi bir çalışma dönemi geçirdiklerini belirten İtalyan teknik adam, Antalya kampını değerlendirdi. Mancini, "2 haftadır buradayız. Umarım bu çalışmalar ligin 2. yarısına yansır. Bütün oyuncularım kamp boyunca iyi çalıştı. 4 maçtır takımımın gösterdiği performanstan memnunum. Her 45 dakikada farklı 11'ler denedik. Futbolcular yorgun olduğu için bu yöntemi uyguladık" dedi.

Fenerbahçe ile aralarındaki 8 puanlık farkı yorumlayan Mancini, "Aramızda önemli bir puan farkının olduğu doğru. Ama önümüzde 17 maç var, oynadığımız karşılaşmalarla bu puan farkı kapanacaktır. Umarım, Fenerbahçe maçına ya eşit, ya da 1 puan geride geliriz" diye konuştu.

Chelsea maçı öncesi takımına takviye isteyen Mancini, "Transfer döneminin bitmesine az zaman kaldı. Bu dönemde yapacağımız takviyelerle takımı daha da geliştirerek Chelsea karşısında iyi bir oyun ortaya koyacağımıza inanıyorum" dedi.

"Taraftarın desteği ile yenemeyeceğimiz takım yok" diyen tecrübeli teknik adam, Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri Chelsea'nin Avrupa en iyi takımlarından biri olduğunu ve İngiliz ekibiyle iki zorlu maç yapacaklarını söyledi.

ulusalkanal.com.tr

# fenerbahçe # Galatasaray # roberto mancini # chelsea