Vatan adayları Türkiye'nin dört bir yanında

Vatan adayları Türkiye'nin dört bir yanında

7 Haziran seçimleri yaklaşırken Vatan Partisi tüm yurtta seçim çalışmalarına hız kattı. Adana’dan Denizli’ye Denizli’den Niğde’ye Türkiye’nin dört bir yanında Vatan’ın adayları esnafla, köylüyle, işçiyle buluşuyor.

ADANA’DA ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET Vatan Partisi Adana Milletvekili adayı, kamuoyunun Abdullah Öcalan!ı yargılayan hakim olarak tanıdığı Mehmet Turgut Okyay ve beraberinde Vatan Partisi Adana milletvekili adayları Selver Kaplan, Dilek Kartal, Zeynep Serap Baltacı’dan oluşan heyet şehit aileleri ile bir araya geldi. Şehit Aileleri Derneği başkanı Emine Kunt Vatan Partisi heyetini “ben ve ailem adına hoşgeldiniz diyorum, kalabalık bir aileyiz biz, gücümüzde çok fazla, inşallah sayımız artmaz” sözleri ile karşıladı.

Şehit ailelerinin sorunlarını dinleyen Mehmet Turgut Okyay, şehit yakınlarının Öcalan yargılamaları ile ilgili sorularını cevapladı. Yıllardır şehit aileleri ile birlikte olduğunu söyleyen Okyay “sorunlarınızı biliyoruz, ülkenin sorunlarını biliyoruz. Çözümleride biliyoruz, halkımızın desteği ile herşeyin üstesinden gelecek gücümüz var” sözleriyle şehit yakınlarının desteğini istedi.

DENİZLİ’DE TÜRKÜLÜ KARŞILAMA Vatan Partisi Denizli milletvekili adayı, Eski TBMM Başkanvekili Hasan Korkmazcan ziyaretlerine devam ediyor. Karşıyaka meydan kahvesi ziyareti sırasında kahvede bulunan klarnetçi Vatan Partisi Çanakkale Türküsü ile karşıladı. Vatan Partisi Denizli milletvekili adayları Hasan Korkmazcan ve Füsun Özçelik, Denizli'nin Güney ve Babadağ ilçelerinde pazar, kahve ve esnaf ziyaretleri yaptı, halkın sıkıntılarını dinledi.

Denizli Eski Milletvekili ve Vatan Partisi milletvekili adayı Hasan Korkmazcan; "Ben 1995-1999 döneminde dördüncü kez Denizli milletvekilliği yaptığımda Denizli için dört tane organize sanayi sitesi kurulması kararını aldık biri de Güney'de olacaktı. Şimdi burada fabrikalar tütüyor olacaktı, genlerimiz kendi memleketinde çalışacaktı.Bizden sonra aldığımız kararları uygulamadıkları gibi bizim zamanımızda açılan tütün ve anason fabrikalarının arsalarını sattılar. Bu durumu değiştirmemiz, üreten Türkiye'yi kurmamız için Vatan Partisi'nin mecliste olması lazım." dedi.

Denizli'nin dokuması ile ünlü ilçesi Babadağ'da kahve ve esnaf ziyaretleri yapan Hasan Korkmazcan'ın; "Dokuma atölyeleri, fabrikaları kapanan Babadağ'da gençler iş bulmak için başka yerlere göç ediyor, dokumasıyla doğal su kaynakları ve güzellikleriyle Babadağ Denizli'nin gözde ilçelerinden biri olmalıydı. Vatan Partisi olarak Babadağlılar'a söz veriyoruz, 'Babadağ Moda Günleri'ni başlatacağız. Dokumamızı canlandıracağız, çocuklarınız, torunlarınız burada büyüyecek." sözleri Babadağlılar'ın yüzünü güldürdü.

VATAN GÜZELBAHÇE’DE GÜCÜNE GÜÇ KATTI Vatan Partisi gücüne güç katmaya devam ediyor. İzmir’in birçok noktasında seçim bürolarını oluşturan Vatan Partisi, bir seçim bürosunu da Güzelbahçe’nin merkezinde açtı. Güzelbahçe halkının yoğun katılım gösterdiği açılışa Vatan Partisi Genel Sekreteri Serhan Bolluk,1. Bölge milletvekili adayları Ümit Zileli. Hülya Yarbuz, Turan Karakaş, İzmir İl Başkanı Mustafa Tosunlar ve Opera Sanatçısı Altuğ Dilmaç da katıldı.

İzmir’in farklı noktalarında, halkla bir araya geldikleri seçim bürolarını oluşturan Vatan Partisi, bir noktasını da Güzelbahçe’nin merkezinde açtı. Partinin gücüne güç kattığı seçim bürosunun açılışına Güzelbahçe halkı yoğun katılım gösterdi. Açılışta, coşkulu Güzelbahçe halkına seslenen Vatan Partisi Genel Sekreteri Serhan Bolluk, “Seçim döneminden önce ve seçim dönemi kapsamında, ülkemiz için nasıl çalıştıysak; kalan 24 günün, her günü ve her saatinde de normal yaşantılarımızı bir kenara bırakarak çalışacağız ve meclise gireceğiz” dedi.

NİĞDE KÖYLERİ’NDE VATAN’A BÜYÜK İLGİ Vatan Partisi Niğde İl Örgütü milletvekili adayları Av. Şemail Kahraman, Av. Ferhat Bakıral ve İktisatçı Hasan Akşen ile birlikte Altunhisar ilçesindeki pazar yeri ve köyleri ziyaret etti.

Köylülerin sorunlarını ve Vatan Partisinden beklentilerini dinleyen adaylar Vatan’ın çözümlerini şu şekilde anlattı: “Türkiyemizi borç batağından kurtarıp, üretim ekonomisini kuracağız. İşsize sadaka değil, iş vereceğiz. En küçüğünden en büyüğüne kadar sanayiciyi destekleyeceğiz. Çiftçimiz üretecek. Çarşılarımız şenlenecek. Bölücü teröre son verecek, komşularımızla birlikte Kandil’e beyaz bayrak çektireceğiz. Vatanımıza birlik ve dirlik getireceğiz.”.

ZİRAAT MÜHENDİSLERİ ODASI’NA ZİYARET Vatan Partisi İstanbul 1. bölge milletvekili adayları Ziraat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesini ziyeret etti. Ziyarete milletvekili adaylarından E. Yüzbaşı Hasan Ataman Yıldırım, Ayla Aysal, Bahir Bilge ve Çınar Çetinkaya katıldı. Şube Başkanı Atakan Atalık ile çiftçinin sorunlarını ve tarım üretimini konuştular.

Milletvekili adayı Bahir Bilge ülke ekonomisine darbe vurulup, bölünme sürecine giderken halkın direndiğini söyledi. Bu direnişin yanında hiçbir ana muhalefet partisinin olmadığını ifade eden Bilge, sözlerine “Çiftçiler ve işçiler ile birlikte ülkeyi yeniden ayağa kaldıracağız. Biz Atatürk’ün ilke ve inkılaplarıyla, altı okuyla yeniden milli hükümeti kuracağız” diyerek devam etti.

Ziraat Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı Ahmet Atabık tarıma dayalı üretim ekonomisinin durmasını eleştirdi. “Eskiden iki çuval patetes üretmek yerine otomobil üretelim diyorduk. Şimdi otomabil üretiyoruz fakat iki çuval patetesi bile dışardan alır olduk” diyen Atabık, Türkiye’nın en verimli arazilerinin sanayi açılmasını ve çiftçinin üretim yapamaz hale gelmesine değindi.

MUĞLA’DA VATAN’A BÜYÜK DESTEK Vatan Partisi Dalaman’da İlçe Başkanlığı binasının açılış törenini gerçekleştirdi. Törene Vatan Partisi Muğla Milletvekili adayı Mustafa Güleç katıldı. Açılışta konuşan; “Dalaman ziyaret ettiğimiz onuncu ilçemiz ve her ilçeden daha büyük daha kuvvetli bir destek geliyor. CHP’lisi, MHP’lisi, DSP’lisi ve AKP’ye oy vermiş insanların hepsi bu var olan partilerden biz artık bıktık, iyi ki bize seçenek yarattınız, bizi bu partilerden kurtardınız diyorlar. Her diktatör yıkılmadan önce saraylar yaptırırmış. Fakat kendi yaptırdığı sarayın içine gömülerek yıkılırlarmış. Tarihte bu durum hep böyle olmuş. Biz meclise girdiğimiz gün AKP’nin sonunu getirecek ve AKP’yi yıkacağız. Esnafımız, çiftçimiz üretemiyor, ürettiğini de satamaz durumda. Vatan Partisi iktidarı sıcak para ekonomisi ile değil üretim ekonomisi programıyla esnafımızın, çiftçimizin de yüzünü güldürecek.” sözleriyle 7 Haziran için iddialı olduklarını ifade etti.

ulusalkanal.com.tr

# vatan partisi adayları