17 Nisan Pazartesi liseler üniversiteler tatil mi? 17 Nisan'da hangi okullar tatil

16 Nisan Pazar günü yapılacak referandumun ertesi günü olan 17 Nisan Pazartesi günü okullar tatil edilecek. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre 17 Nisan Pazartesi günü liseler ve üniversiteler tatil olacak mı?

17 Nisan Pazartesi liseler üniversiteler tatil mi? 17 Nisan'da hangi okullar tatil

16 Nisan Pazar günü yapılacak referandum için oy kullanımında görevli ve sandık başında bekleyecek öğretmenler ile gece geç saatlere kadar okulların referandum için açık olması sebebiyle 17 Nisan Pazartesi günü okullar tatil edildi.

Peki lise ve üniversite öğrencileri bu tatilden yararlanabilecek mi?

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, "16 Nisan'da halk oylamasını yapıyoruz, sandık kurullarında birçok öğretmenimiz görev almakta. Sayımların sağlıklı olabilmesi için, yapılacak itirazların da yine sağlıklı şekilde neticelenebilmesi için, aynı zamanda okullarımızda düzenin sağlanması ve temizliğinin hakkıyla yerine getirilebilmesi için Başbakan'ımızın talimatıyla 17 Nisan'ı tatil etme kararı aldık" dedi.

Bu açıklamaya göre, 17 Nisan Pazartesi günü ilkokullar, ortaokullar ve liseler açık olmayacak.

Fakat üniversite öğrencileri tarafından merak edilen 17 Nisan'da üniversiteler tatil mi sorusuna ise henüz bir açıklama getirilmedi.

ulusalkanal.com.tr

# 17 Nisan