Metin Uca'dan Oktay Kaynarca'ya 'rakı' cevabı

Oyuncu Oktay Kaynarca, sunucu Metin Uca'nın rakı paylaşımına yanıt verdi. Uca, "Ah Levent Üzümcü aaahhh makbul adam olamayacaksın böyle mi öğrendin trendi yakalamak için buz şalgam ve mezeyi sergileyip rakıyı saklayacaksın ya sen ne ters adamsın" diye yazdı. Oktay Kaynarca da bu paylaşıma "Ahhh Metin ahhh işte bu popülist ama heyecanlı ama altı boş çıkışlarından olamadın mesela Bi sürü şey”sen anladın onu” :)Ama bu gibi işler mesela biraz daha detay, biraz daha emek ister...Biz sevmeyiz saklamayı ama atlamayız çinekop gibi her oltaya mesela .. Ama bi akşam" ifadeleriyle yanıt verdi. Metin Uca da Oktay Kaynarca'nın bu cevabına sessiz kalmadı

Metin Uca'dan Oktay Kaynarca'ya 'rakı' cevabı

Oyuncu Oktay Kaynarca, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin ekibinin hep beraber çektirdiği fotoğrafı paylaştı.

Fotoğraf sosyal medyada gündem oldu.

Çok sayıda takipçi, fotoğrafta masada, buz, şalgam ve mezenin olduğunu ama rakı bardaklarının kaldırıldığını yazdı.

Sunucu Metin Uca da Levent Üzümcü'nün ve rakının olduğu bir fotoğrafı "Ah Levent Üzümcü aaahhh makbul adam olamayacaksın böyle mi öğrendin trendi yakalamak için buz şalgam ve mezeyi sergileyip rakıyı saklayacaksın ya sen ne ters adamsın" ifadeleriyle paylaştı.

OKTAY KAYNARCA'DAN METİN UCA'YA YANIT

Oktay Kaynarca da Metin Uca'nın bu paylaşımına Twitter'dan yanıt verdi.

Kaynarca rakı bardağının olduğu fotoğrafıyla birlikte şu ifadeleri kullandı:

"Ahhh Metin ahhh işte bu popülist ama heyecanlı ama altı boş çıkışlarından olamadın mesela Bi sürü şey”sen anladın onu” :)Ama bu gibi işler mesela biraz daha detay, biraz daha emek ister...Biz sevmeyiz saklamayı ama atlamayız çinekop gibi her oltaya mesela .. Ama bi akşam"

METİN UCA'DAN OKTAY KAYNARCA'YA CEVAP

Oktay Kaynarca'nın yanıtına Metin Uca sessiz kalmadı.

Uca da Kaynarca'ya şöyle cevap verdi:

"Ahh Oktay Kardeşim benim ne olduğumu ya da olabileceğimi en iyi bilenlerdensin. Cerrahi tarikatı üyesi günde 1 şişe viski içen yapımcının dizisinde, masa farklılığı ile rakı görünecekse ben olmayayım???? Sağlık için 1 kadeh glütensiz rakı içiyorum fotoğraflı dertleşiriz anlaşırız"

ulusal.com.tr

# Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz # oktay kaynarca # metin uca